Moldova

1x punct

categorie: Geografie

nota: 9.61

nivel: Liceu

Dar cit de gustoase sint legumele din gradinele Moldovei: castravetii, rosiile, ardeii, varza, vinetele, bostaneii, si multe altele. A sosit toamna, anotimpul cind se culege poama. Ea este o cultura care creste in viile noastre bogate si numeroase, cu care noi moldovenii ne mindrim foarte mult. Imi plac foarte mult sucurile dulci din poama. Si tot din poama se mai produc forte multe vinuri care s[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Moldova

Dar cit de gustoase sint legumele din gradinele Moldovei: castravetii, rosiile, ardeii, varza, vinetele, bostaneii, si multe altele. A sosit toamna, anotimpul cind se culege poama. Ea este o cultura care creste in viile noastre bogate si numeroase, cu care noi moldovenii ne mindrim foarte mult. Imi plac foarte mult sucurile dulci din poama. Si tot din poama se mai produc forte multe vinuri care sint cunoscute chiar si in tari straine.

Plaiul meu natal Moldova e un meleag insorit cu vara calduroasa si iarna blinda. Cit de frumosi sint codrii ei! Numai aici putem gasi arbori atit de ramarosi cu o coroana atit de verde, ca de exemple, cum este stejarul lui Stefan cel Mare, pe care l-am vazut in aceasta vara facind o excursie cu clasa, prin codrii Orheiului nemaipomeniti de frumosi. Si tot in aceasta vara, am vazut monumentul istoric de cultura cetatea Soroca apoi am trecut pe la "Luminarea recunostintei" In afara de locurile frumoase ale naturii acest meleag are renumiti poeti si scriitori, a caror povesti si povestiri le invatam cu mult drag. Nu mai e pe lume un asemenea meleag.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Geografie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.