Modul in care factorii mediul furnizorilor influenteaza calitatea produselor oferite de McDonald's Romania

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.92

nivel: Facultate

Asadar in ceea ce priveste producatorii ei sunt si autohtoni (ex. Avicola Bacau) dar si externi. Furnizorii McDonald's din domeniul materiilor prime, alimentare au investit in Romania peste 8 mil. USD . Se folosesc produse autohtone precum: laptele UHT,chiflele,salate,carnea de vita si de pui,precum si unele produse non-food. Investitia necesara pentru constructia si utilarea fabricii de carne afo[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Modul in care factorii mediul furnizorilor influenteaza calitatea produselor oferite de McDonald's Romania

Asadar in ceea ce priveste producatorii ei sunt si autohtoni (ex. Avicola Bacau) dar si externi. Furnizorii McDonald's din domeniul materiilor prime, alimentare au investit in Romania peste 8 mil. USD . Se folosesc produse autohtone precum: laptele UHT,chiflele,salate,carnea de vita si de pui,precum si unele produse non-food. Investitia necesara pentru constructia si utilarea fabricii de carne afost de peste 2mil.USD.Prin aceasta urmarindu-se in primul rand calitatea produselor.

In ceea ce priveste distributia aceasta este asigurata de firma Romdis (Romanian Distribution) cu care McDonald's Romania are un contract de parteneria reciproc avantajos prin aprovizionarea tuturor celor 51 de restaurante din tara.De asemenea Romdis a investit pesete 3,5 mil USD in construirea uneia dintre cele mai moderne centre de distributie din Europa Centrala si de Est.2. APLICATIA PRINCIPIULUI FOCALIZARE CATRE CLIENT IN ORGANIZATIA McDONALD'S ROMANIA.

Serviciile de marketing care inceraca sa descopere nevoile si asteptariile clientiilor este format din studii de piata la nivel naional, si chestionare adresata clientiilor la nivel local ( in restaurant).Astfel organizatia la nivel local incearca sa anticipeze cerintele clientiilor fideli si sa corespunda cerintelor clientiilor ocazionali.Asa cum spunea Ray Crock presedintele fondator al companiei McDonald"s "Clientii sunt cei datorita carora exista munca noastra".

Astfel incepand de la intampinarea prietenoasa a hostesselor care deservesc sala de mese pana la zambetul lucratoriilor din linia de servire fiecare client trebuie sa se simta cel mai important om din restaurant.Metodele sunt dintre cele mai variate: servire rapida, produse conform standardelor, intampinare prietenoasa, tinuta impecabila, oferirea de asistenta, rezolvarea imediata a plangeriilor si invitatia de a reveni.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.