Modul de fundamentare a deciziei in legatura cu alegerea managerului de vanzari

3x puncte

categorie: Management

nota: 8.15

nivel: Facultate

In contextul de afaceri de astazi, un manager de vanzari trebuie sa indeplineasca trei roluri care sunt direct influentate de orice tendinta ce apare in acest mediu: strateg, comunicator si mentor.
Pentru a putea fi eficient, managerul de vanzari are nevoie de un instrument care simplifica cautarea informatiilor despre clienti, cum sunt: istoricul vanzarilor, rapoartele de service si progn[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Modul de fundamentare a deciziei in legatura cu alegerea managerului de vanzari

In contextul de afaceri de astazi, un manager de vanzari trebuie sa indeplineasca trei roluri care sunt direct influentate de orice tendinta ce apare in acest mediu: strateg, comunicator si mentor.
Pentru a putea fi eficient, managerul de vanzari are nevoie de un instrument care simplifica cautarea informatiilor despre clienti, cum sunt: istoricul vanzarilor, rapoartele de service si prognozele. Membrii echipei de vanzari doresc un sistem usor de invatat care sa-i ajute sa-si atinga obiectivele de vanzari.

Cea mai potrivita persoana, dintre cele trei selectate de Ed Bankhead, pentru ocuparea postului de manager de vanzari.Eu cred ca cea mai potrivita persoana dintre cele trei selectate pentru ocuparea postului de manager de vanzari este Helen Corteny deoarece are cea mai multa experienta in domeniul vanzarilor. Opinia dumneavoastra despre George Drester si Jay Gilberth.Parerea mea despre cei doi este ca ei se afla din anumite motive, necunoscute de noi, in conflict unul cu celalalt. George incearca sa-l distruga pe Jay si cauta diferite modalitati si face speculatii in ceea ce- l priveste pe Jay pentru a reusi sa-l scoata din joc.

Modalitatea in care se poate solutiona conflictul, real sau fals, existent intre George Drester si Jay Gilberth.
Din motive nespecificate in text, cei doi se afla in conflict. O modalitate in care cei doi isi pot solutiona problemele este comunicarea. Cei doi trebuie sa comunice mai mult, sa-si spuna nemultumirile unuia fata de celalalt, iar daca nici asa nu se ajunge la o intelegere, atunci trebuie ca unul dintre ei sa fie promovat pe alt post, astfel incat cei doi, sa nu mai aiba legatura directa.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.