Modelul unei scrisori de recomandare

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.82

nivel: Facultate

(Numele complet al angajatului) a fost angajatul companiei (Numele Companiei) din [...] cand a fost angajat/a in postul de (Pozitie/ Titlul postului 1). In [...] a fost promovat/ a in postul de (Pozitie/ Titlul postului 2) care reprezinta slujba sa actuala. Responsabilitatile sale ca (Pozitie/ Titlul postului 1) includeau (Responsabilitatea1), (Responsabilitatea 2) si (Responsabilitatea 3). Dupa c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Modelul unei scrisori de recomandare

(Numele complet al angajatului) a fost angajatul companiei (Numele Companiei) din [...] cand a fost angajat/a in postul de (Pozitie/ Titlul postului 1). In [...] a fost promovat/ a in postul de (Pozitie/ Titlul postului 2) care reprezinta slujba sa actuala. Responsabilitatile sale ca (Pozitie/ Titlul postului 1) includeau (Responsabilitatea1), (Responsabilitatea 2) si (Responsabilitatea 3). Dupa ce a preluat postul de (Pozitie/ Titlul postului 2) responsabilitatile sale de lucru s-au modificat pentru a include si (Responsabilitatea 4), (Responsabilitatea 5) si (Responsabilitatea 6).

El/ Ea este un/o angajat/a foarte devotat/a. Punctele sale tari sunt aparente mai ales in abilitatea sa de invatare, spiritul de echipa, calitatile de lider si respectarea termenelor limita. Printre realizarile sale se numara: (Realizarea 1), (Realizarea 2) si (Realizarea 3).(Numele angajatului) este un (Pozitie/ Titlul postului) capabil, si vi-l recomandam cu incredere pentru o astfel de pozitie.

Ca presedinte al companiei Henkel Romania, imi face placere sa discut despre parteneriatul cu organizatia "Salvati Copiii Romania", parteneriat ce dateaza din anul 2000.
Primul proiect comun a fost demarat in anul 2000 si continua si in prezent; este vorba despre sprijinirea Centrului de Zi pentru Copiii din Petrila, judetul Hunedoara. Acesta nu este o simpla casa de copiii, ci un centru de consiliere si suport pentru 125 copiii aflati in dificultate. Personalul centrului (Salvati Copiii Hunedoara) se ocupa de dezvoltarea viitoare a copiilor oferind sprijin si asistenta psihologica atat copiilor cat si familiilor acestora.

Henkel Romania ofera produse de curatenie si de igiena persoanala, rechizite, cadouri la ocazii speciale, imbracaminte si incaltaminte si suporta cheltuielile curente ale acestui Centru. Relatia dintre Henkel Romania si Salvati Copiii a fost de colaborare stransa si ajutor reciproc, dupa cum o dovedesc continuitatea proiectului si recunoasterea internationala a acestuia in cadrul proiectelor caritabile sprijinite de Henkel Group in toata lumea.

Pe langa acest proiect, compania Henkel Romania a sprijinit diverse initiative ale Asociatiei "Salvati Copiii Romania" intre care mentionez sprijinul acordat in organizarea Festivalului Brazilor de Craciun, chiar de la prima editie a acestui eveniment caritabil. Multumesc organizatiei Salvati Copiii Romania pentru tot efortul depus in organizarea si derularea proiectelor comune; este un partener de incredere, serios si foarte dedicat.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.