Modalitati de promovare a produselor

1x punct

categorie: Marketing

nota: 9.85

nivel: Facultate

Activitatea promotionala actuala cunoaste o varietate de forme sub aspectul continutului , rolului si modalitatilor de realizare . In functie de natura si rolul lor in sistemul comunicational al intreprinderii , deosebim urmatoarele forme de promovare : reclama si publicitatea , promovarea vanzarilor , relatiile cu publivul , vanzarea personala , utilizarea marcilor , manifestari promotionale etc.[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Modalitati de promovare a produselor

Activitatea promotionala actuala cunoaste o varietate de forme sub aspectul continutului , rolului si modalitatilor de realizare . In functie de natura si rolul lor in sistemul comunicational al intreprinderii , deosebim urmatoarele forme de promovare : reclama si publicitatea , promovarea vanzarilor , relatiile cu publivul , vanzarea personala , utilizarea marcilor , manifestari promotionale etc.

Reclama reprezinta activitatea promotionala de creare si difuzare a unui mesaj publicitar in scopul castigarii interesului consumatorilor , pentru cumpararea unui produs.Promovarea vanzarilor este un ansamblu de mijloace si tehnici de stimulare , impulsionare si crestere a vanzarilor produselor ce formeaza oferte intreprinderii prin acordarea de facilitati clientilor potentiali.

Relatiile publice sunt contacte directe , realizate consecvent si sistematic , cu diferite segmente de public , de catre firma producatoare sau comerciala , in scopul imbunatatirii imaginii acesteia pentru cointeresarea agentilor vizati in cumpararea produselor proprii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.