Mlastina radioactiva

5x puncte

categorie: Fizica

nota: 10.00

nivel: Liceu

Da fiecarei persoane cate trei bucati de carton, care are rolul de a-i proteja de substantele radioactive, calcand pe suprafata cartonului.
Fiecare participant trebuie sa treaca dincolo de mlastina, fara a atinge chimicalele (pamantul sau podeaua). Doar un singur picior poate fi pus odata pe izolator (cartonul). Numai izolatorii pot sa protejeze indivizii de chimicale. Daca o persoana ati[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Mlastina radioactiva

Da fiecarei persoane cate trei bucati de carton, care are rolul de a-i proteja de substantele radioactive, calcand pe suprafata cartonului.
Fiecare participant trebuie sa treaca dincolo de mlastina, fara a atinge chimicalele (pamantul sau podeaua). Doar un singur picior poate fi pus odata pe izolator (cartonul). Numai izolatorii pot sa protejeze indivizii de chimicale. Daca o persoana atinge pamantul cu o parte a corpului, acea persoana nu va mai putea folosi partea corpului respectiva pe tot parcursul jocului. Daca o persoana a atins pamantul cu tot corpul, acea persoana trebuie sa inceapa din nou exercitiul.

Blocurile izolatoare nu pot fi aruncate de-a lungul mlastinii, cineva trebuie sa le aduca inapoi de fiecare data. Blocurile izolatoare nu pot fi trase sau impinse, tinerii trebuie sa le ia si sa le puna cu mana in locul unde doresc.Discutie In ce fel ati lucrat impreuna la dezvoltarea acestui proiect? Cui i se datoreaza cea mai mare parte a succesului grupului? Cum a afectat prezenta persoanei paralizate modul in care ati rezolvat problema?

Cum s-a simtit persoana paralizata de-a lungul acestui exercitiu?
Ce altceva ati invatat din acest exercitiu? Moment explicativ
In acest exercitiu tinerii invata importanta planificarii inaintea actionarii, o noua perspicacitate in rezolvarea problemei, avand de-a face cu frustrarea si perseverenta. Discutie Care este lucrul pe care l-ai invatat in legatura cu rezolvarea problemelor, pe care poti sa-l aplici in viata ta proprie? Cine sunt oamenii "paralizati" din jurul tau, pe care ai putea sa ii ajuti? Cum ii poti ajuta?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Fizica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.