Mirosul corpului

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.91

nivel: Facultate

Frecati pielea cu nadejde. Cea mai eficienta modalitate de a scapa de miAZrosul nedorit al corpului este sa va spalati insistent cu apa si sapun indeoAZsebi in zonele corpului cel mai probabil sa aiba un miros persistent, cum sunt subsuorile si regiunea pelviana, spune dermatologul Kenzo Sato.Mirosul corpului este cauzat de obicei de o combinatie de transpiratie si bacterii, spune el. Spalatul cu [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Mirosul corpului

Frecati pielea cu nadejde. Cea mai eficienta modalitate de a scapa de miAZrosul nedorit al corpului este sa va spalati insistent cu apa si sapun indeoAZsebi in zonele corpului cel mai probabil sa aiba un miros persistent, cum sunt subsuorile si regiunea pelviana, spune dermatologul Kenzo Sato.Mirosul corpului este cauzat de obicei de o combinatie de transpiratie si bacterii, spune el. Spalatul cu apa si sapun indeparteaza ambii factori incriAZminati.

Cel mai bun tip de sapun pentru problema mirosului corpului este un saAZpun dezodorizant, deoarece el intarzie reaparitia bacteriilor. Cat de des treAZbuie sa va spalati depinde de chimismul fiecarui organism, de activitatile dvs. de peste zi, de starea sufleteasca si de anotimp. Daca nu sunteti sigur ca va spalati suficient de des, intrebati un prieten. Amintiti-va ca bacteriile si glandele sudoripare actioneaza noaptea tot atat de intens ca si ziua, ceea ce ar putea insemna ca aveti nevoie de un dus atat dimineata, cat si seara.

Spalati mai mult decat corpul. Puteti sa va spalati pana cand vi se increAZteste pielea, dar inca sa mirositi rau daca hainele nu va sunt curate. Sapte zile cu aceeasi camasa constituie garantat o situatie care ii va agresa pe cei din jur, spune dermatologul Lenise Banse. Cat de des trebuie sa va schimAZbati camasa cu una curata? Depinde de individ. O camasa curata in fiecare dimineata este suficient pentru majoritatea persoanelor, dar pe vreme calda poate ca va trebui mai mult decat o camasa pe zi.

Picioarele urat mirositoare pot fi expresia unei probleme genetice, dar schimbandu-va zilnic ciorapii de 2-3 ori situatia se va imbunatati realmenAZte. Purtati incaltaminte care permite aerului sa circule si spalati-va incaltaAZmintea de sport in masina de spalat.
Alegeti tesaturi naturale. Tesaturile naturale precum bumbacul si inul absorb transpiratia mai bine decat materialele sintetice. Transpiratia absorAZbita se evapora usor din tesaturile din fibre naturale.
Jucati rolul de medic. Daca transpirati abundent si aveti tendinta de a miAZrosi neplacut, sapunul dezodorizant obisnuit poate sau nu poate fi util. In acest caz, incercati o perie antibacteriana de vanzare la farmacie, spune dr. Howe.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.