Mijloace fixe

3x puncte

categorie: Economie

nota: 8.42

nivel: Facultate

Daca se doreste obtinerea unei liste care sa contina doar anumite inregistrari se apeleaza la filtrele din prima parte a ferestrei (cod si denumire).Pentru introducerea unei noi grupe in clasificare se apasa butonul "Adauga".Sa presupunem ca este necesara continuarea clasificarii pentru grupa 1.1.1. "Cladiri industriale in afara de cladirile din:" cu urmatorul element: 1.1.1.3. "industria petrochi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Mijloace fixe

Daca se doreste obtinerea unei liste care sa contina doar anumite inregistrari se apeleaza la filtrele din prima parte a ferestrei (cod si denumire).Pentru introducerea unei noi grupe in clasificare se apasa butonul "Adauga".Sa presupunem ca este necesara continuarea clasificarii pentru grupa 1.1.1. "Cladiri industriale in afara de cladirile din:" cu urmatorul element: 1.1.1.3. "industria petrochimica". In ecranul de editare s-au completat duratele minima si maxima de functionare si data activare, iar dupa acceptarea acestora datele vor fi preluate in lista. ( pentru vizualizare se mai apasa inca o data butonul ).

In cadrul acestei ferestre se regasesc mijolacele fixe detinute de firma. Lista acestora poate fi obtinuta prin apasarea butonului de cautare . Modul de lucru in aceasta lista este cel obisnuit prezentat la capitolul Interfata.Daca se doreste introducerea unui nou mijloc fix se apasa butonul "Adauga" si se dechide o fereastra de editare.
Achizitia unui nou mijloc de transport determina inregistrarea acestuia la categoria mijloacelor fixe. De exemplu, se cumpara un autoturism Dacia Nova.

Ecranul de editare este fragmentat in mai multe zone in care se vor completa date specifice:Butonul "Adauga" deschide fereastra Mijloace fixe - responsabili de unde se poate accesa lista angajatilor.
In cazul in care este un responsabil nou, el va fi introdus in baza de date, dupa care se va selecta.5. Amortizare - contine detaliile amortizarii mijlocului fix.Durata normata va fi preluata automat in urma stabilirii clasificarii din care face parte mijlocul fix. Operatiunile pentru un mijloc fix se stabilesc in submeniul Mijloace fixe - Operatiuni.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.