Metodologie privind organizarea si desfasurare a concursului de admitere la continuare de studii

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.81

nivel: Facultate

Art. 1. Absolventii cu diploma ai colegiilor universitare pot continua studiile in cadrul invatamantului de lunga durata. Continuarea studiilor se face incepand cu anul III. Art. 2. Continuarea studiilor la invatamantul de lunga durata cu prezenta (zi) se poate face la profilul studiat initial sau apropiat acestuia. Pentru continuarea studiilor la invatamantul de lunga durata cu prezenta (zi) se[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Metodologie privind organizarea si desfasurare a concursului de admitere la continuare de studii

Art. 1. Absolventii cu diploma ai colegiilor universitare pot continua studiile in cadrul invatamantului de lunga durata. Continuarea studiilor se face incepand cu anul III. Art. 2. Continuarea studiilor la invatamantul de lunga durata cu prezenta (zi) se poate face la profilul studiat initial sau apropiat acestuia. Pentru continuarea studiilor la invatamantul de lunga durata cu prezenta (zi) se sustine un examen care consta intr-un concurs de dosare. Numarul locurilor disponibile pe specializari sunt aprobate de Senatul Universitatii la propunerea consiliilor facultatilor (Anexa1).

Art. 3. Absolventii cu diploma ai colegiilor universitare, inclusiv cei care nu au fost admisi la concursul pentru continuarea studiilor la invatamantul cu prezenta, se pot inscrie in anul III la invatamantul la distanta, la specializarile dorite, fara sa sustina concurs de admitere. Art. 4. Absolventii colegiilor din UAV beneficiaza de recunoasterea primilor doi ani de studiu. Anul III de studiu se efectueaza in totalitate si nu se echivaleaza nici o disciplina.
Art. 5. Absolventi colegiilor din alte institute decat UAV sau cu alte profiluri vor fi inscri si in anul III si vor sustine eventualele examene de diferenta stabilite de consiliile facultatilor. Anul III de studiu se efectueaza in totalitate si nu se echivaleaza nici o disciplina.

Art. 6. Candidatii, care sunt studenti la invatamantul bugetar, au absolvit invatamantul superior bugetar sau au fost sustinuti financiar de la bugetul de stat pe o anumita perioada, au obligatia sa declare acest lucru la inscriere. Un candidat admis poate urma o singura specializare pe locurile finantate de la buget, pentru o durata normala de studii la invatamantul de lunga durata. Art. 7. Organizarea si desfasurarea concursului de admitere la continuarea de studii in UAV sunt de competenta comisiilor facultatilor numite prin decizia rectorului, care raspund de aplicarea corecta a metodologiei de concurs.
Art. 8. Graficul desfasurarii concursului de admitere la continuare de studii este prezentat in Anexa 2.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.