Metodologie privind cazarea studentilor in caminele studentesti

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.97

nivel: Liceu

Studentii olimpici care, potrivit Metodologiei de admitere, sunt declarati admisi fara concurs, in baza rezultatelor obtinute la olimpiadele scolare si internationale, vor fi cazati in camin, impreuna cu ceilalti studenti din anul I, pe baza mediei de admitere, calculate conform Metodologiei privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere, utilizand relatia de calcul: M = (2MB+ML)/3, u[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Metodologie privind cazarea studentilor in caminele studentesti

Studentii olimpici care, potrivit Metodologiei de admitere, sunt declarati admisi fara concurs, in baza rezultatelor obtinute la olimpiadele scolare si internationale, vor fi cazati in camin, impreuna cu ceilalti studenti din anul I, pe baza mediei de admitere, calculate conform Metodologiei privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere, utilizand relatia de calcul: M = (2MB+ML)/3, unde MB este media de la bacalaureat, iar ML este media anilor de studii din liceu. Media astfel obtinuta va fi trunchiata la 3 zecimale.

Art 4.(1). Structurile organizatorice implicate in procesul de cazare sunt urmatoarele : Comisia de Cazare; Serviciul Cazare Studenti; Departamentul Social si Comisia de avizare a rezultatelor cazarii.
(2). Comisia de Cazare functioneaza la nivelul ASE si este responsabila cu repartizarea locurilor de cazare pe structuri de invatamant si cu managementul intregului proces de cazare. Aceasta este compusa din Seful Serviciului Cazare Studenti, care indeplineste, de regula, functia de presedinte, respectiv 25 - 30 studenti, desemnati de catre Senatul Studentesc, cooptati din randul fiecarei facultati, in functie de numarul de locuri si al cererilor de cazare.

Comisia de Cazare efectueaza repartizarea locurilor in camine in conformitate cu prevederile din Regulament aprobat de Senatul Academiei de Studii Economice si cu cele din Metodologia de cazare aprobata de Biroul Senatului. (3). Studentii membri ai Comisiei de Cazare vor fi remunerati pentru activitatea prestata, pe baza statelor de plata inaintate de presedintele acesteia, prin acordarea unor burse ale caror cuantumuri sunt aprobate de Biroul de Senat, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

(4). Serviciul Cazare Studenti asigura logistica intregului proces de cazare (inclusiv primirea dosarelor sociale si medicale). Primirea dosarelor medicale se face in perioada 01-12 septembrie 2008, iar situatiile cu dosarele sociale sunt preluate de la secretariatele facultatii (acestea fiind depuse pentru obtinerea burselor sociale).
(5). Serviciul Cazare Studenti va consulta medicii Cabinetului Medical Moxa pentru ierarhizarea cererilor, in functie de gravitatea bolii .
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.