Metodologie privind acordarea burselor si a altor forme de sprijin social

7x puncte

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

(2) Studentii care doresc sa apli 20520h72u ce pentru aceste burse, trebuie sa fie integralisti, cu media generala a anilor de studiu minim 8.00. Acestia vor depune la Senatul Studentesc (sala 0035, Caderea Bastiliei) un dosar care sa cuprinda urmatoarele documente: scrisoare de intentie, scrisoare de recomandare, CV, alte documente (copie dupa diplome, recomandari din partea organizatiilor stude[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Metodologie privind acordarea burselor si a altor forme de sprijin social

(2) Studentii care doresc sa apli 20520h72u ce pentru aceste burse, trebuie sa fie integralisti, cu media generala a anilor de studiu minim 8.00. Acestia vor depune la Senatul Studentesc (sala 0035, Caderea Bastiliei) un dosar care sa cuprinda urmatoarele documente: scrisoare de intentie, scrisoare de recomandare, CV, alte documente (copie dupa diplome, recomandari din partea organizatiilor studentesti etc). Stabilirea beneficiarilor acestor categorii de burse se face, pe baza criteriilor specifice prevazute in Anexele 2-5, de catre o comisie numita prin Ordin al Rectorului Academiei de Studii Economice.

(3) Bursa de excelenta se acorda pentru o perioada de 12 luni. Studentii care au primit un tip de bursa de excelenta nu mai pot beneficia de un alt tip de bursa de excelenta. Studentii din anul terminal beneficiaza de bursa de excelenta pana in ultima zi de sustinere a examenului de licenta a anului universitar in curs.
(4) Bursele de cercetare (o bursa pe fiecare facultate ) se acorda la propunerea Biroului Consiliului Facultatii pentru cea mai buna lucrare de cercetare stiintifica cu unic autor, realizata de studentii anilor I-III, premiata in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice studentesti din anul precedent al celui pentru care se acorda bursa.

(5) Bursa de excelenta se pastreaza si in al II-lea semestru, cu conditia indeplinirii prevederilor art. 4 alin.(2). Daca beneficiarii acestor burse nu mai indeplinesc conditiile, se va proceda la incetarea platii burselor incepand cu semestrul al II-lea al anului universitar curent si se va organiza un nou concurs, cu respectarea procedurilor de acordare a acestora.

Art. 5.(1) Bursa de performanta (una singura pentru fiecare facultate) se acorda, conform art. 29 din Regulament, prin concurs, pe o perioada de 12 luni, unui student din anii II, III sau IV pentru rezultate deosebite in activitatile profesionale, de cercetare stiintifica, culturale, organizatorice si sportive.
(2) Bursa de performanta se acorda pe baza punctajului cel mai mare, obtinut de candidat conform grilei de punctaj utilizata la acordarea acestor burse (Anexa 6). Studentii care doresc sa aplice pentru aceste burse trebuie sa fie integralisti, cu media generala a anilor de studii minim 8.00.

(3) Daca la finele semestrului I, criteriile de performanta care au stat la baza acordarii bursei nu mai sunt indeplinite de catre beneficiarul acesteia sau daca studentul beneficiar de bursa de performanta pe semestrul I accede la bursa de excelenta, bursa se va suspenda, urmand a fi acordata altui student care intruneste criteriile specifice de acordare a acestei burse. Termenele in cadrul carora se depun aplicatiile pentru aceasta bursa si criteriile specifice de acordare vor fi comunicate de catre comisia fiecarei facultati.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.