Metoda de tratament a cancerului de rect cu Marul Lupului

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.96

nivel: Facultate

Se lasa sa se racoreasca decoctul pana devine caldut, dupa care se combina cu apa in care s-a inmuiat planta inainte.
Modul de efectuare al baii: Baia de sezut se face intr-un lighean, vreme de 20 de minute. Zona bazinului trebuie complet scufundata in lichid. Dupa ce se pune extractul in lighean, se adauga apa fierbinte pentru a potrivi temperatura apei, asa incat sa fie calda, placuta pen[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Metoda de tratament a cancerului de rect cu Marul Lupului

Se lasa sa se racoreasca decoctul pana devine caldut, dupa care se combina cu apa in care s-a inmuiat planta inainte.
Modul de efectuare al baii: Baia de sezut se face intr-un lighean, vreme de 20 de minute. Zona bazinului trebuie complet scufundata in lichid. Dupa ce se pune extractul in lighean, se adauga apa fierbinte pentru a potrivi temperatura apei, asa incat sa fie calda, placuta pentru corp.

Alte detalii: In cazul celor operati, pentru cicatrizarea rapida a operatiei se face minimum o baie la doua zile. Daca avem suficienta planta putem face si bai complete, care vor stimula capacitatea de aparare a intregului organism. 2. Clisme Prepararea extractului: In 250 ml (o cana) de apa se fierbe o lingura de planta maruntita, timp de 20 de minute. Dupa ce se raceste decoctul, se adauga o lingurita de seminte de in, care se lasa sa macereze timp de 2 ore, dupa care se filtreaza.

Administrare: Se introduc in anus (chiar daca este contra natura) 30 ml din acest extract, cu ajutorul unei pompe (para de cauciuc) de clisma sau cu o seringa fara ac.Alte detalii: Acest tratament se face zilnic. Se poate face extractul si fara semintele de in, care au rolul de a proteja mucoasele si de a evita astfel aparitia reactiilor iritative.
ATENTIE! MARUL LUPULUI ESTE O PLANTA TOXICA

- Nu trebuie folosita pe cale interna decat sub control medical -
Marul Lupului (Aristolochia clematitis), cunoscut si sub numele de REMF sau CUCURBETICA, este o planta toxica, care in cantitati mari poate avea efecte foarte neplacute. Iata cateva dintre simptomele intoxicatiei cu Marul Lupului: A scaderea poftei de mancare; A stari de greata, varsaturi; A scaune diareice (Marul Lupului este un purgativ drastic), care pot deveni sanguinolente (datorita lezarii mucoasei intestinului); A inflamatia rinichilor, urinari sanguinolente; A tulburari circulatorii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.