Marketingul serviciilor prestate de un centru de infrumusetare

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.71

nivel: Facultate

Masajul anticelulitic
Este un masaj profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Se efectueaza doar asupra zonelor cu probleme; dupa terminarea masajului, se aplica un strat fin de crema anticelulitica reductoare.

Reflexoterapia
Este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Marketingul serviciilor prestate de un centru de infrumusetare

Masajul anticelulitic
Este un masaj profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Se efectueaza doar asupra zonelor cu probleme; dupa terminarea masajului, se aplica un strat fin de crema anticelulitica reductoare.

Reflexoterapia
Este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase). Este un masaj digital executat pe extremitatile corpului (picior, mana, cutie craniana, ureche), in scopul reechilibrarii circulatiei sangvine, limfatice, imbunatatirii activitatilor organelor interne si a metabolismului, precum si cresterea capacitatii imunitare a organismului.

Masajul, ca proces cuprinde 5 etape:
1. Elfeurajul (sau netezirea) - alunecari usoare aplicate la suprafata corpului, de la superficial la profund. Efectele elfeurajului se rasfrang in primul rand asupra functiunilor pielii si a tesuturilor subtegumentare.

2. Petrisajul (sau framantatul) - miscari de framantare a musculaturii. Efectele petrisajului vizeaza in special muschii si tesuturile profunde, fiind manevre constituite in special din actiuni mecanice.
3. Frictiunea - miscari compresive, mai profunde decat efleurajul si petrisajul. In unele cazuri, frictiunea se foloseste pentru a favoriza patrunderea in piele a unor substante medicamentoase, ca de exemplu geluri si creme analgetice.

4. Tapotamentul (sau baterea) - lovituri usoare si ritmice, executate cu degetele, marginile cubitale ale mainilor, palmele sau pumnii. Efectele acestei manevre au o actiune specifica excitanta, crescand tonusul muscular, producand local un aflux crescut de sange si reducand spasmul muscular.

5. Vibratiile - miscari oscilatorii ritmice, cu presiuni intermitente, care produc deplasari mici ale pielii. Pot avea atat efecte stimulatorii, cat si relaxante.In cadrul masajului se pot folosi oricare dintre aceste procedee. Maseurul se va adapta permanent la necesitatile clientului.

El trebuie sa fie atent la semnalele verbale si nonverbale primite din partea clientului pentru a-si ajusta tehnicile in functie de dorintele clientului. Absorbtia starii de bine generate de masaj il va ajuta pe client sa rememoreze aceste sentimente mai tarziu in cursul zilei sau in timpul saptamanii, atunci cand stresul incepe sa se acumuleze.

Misiunea firmei este de a fi aproape de fiecare client, cu stil si eficienta, de a testa in fiecare zi abilitatea de a presta cele mai bune servicii si la cel mai bun raport calitate-pret.

++. ALEGEREA SEGMENTULUI DE FIDELIZARE
Fiecare piata a unui produs sau serviciu se poate imparti in mai multe micropiete, in functie de anumite variabile. Variabilele pot fi:
In cazul nostru, pentru serviciile de masaj, criteriile de segmentare sunt cele:demografice (sexul, varsta, venitul, categoria profesionala, mediul, etc); comportamentale (atitudine fata de serviciu, avantaje cautate, grad de fidelizare, etc);
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.