Marketingul serviciilor

1x punct

categorie: Marketing

nota: 9.45

nivel: Facultate

Standardele de afaceri si instruire etica
Standardele in afceri si instruirea etica sunt furnizate de companie prin intermediul centrului sau de instruire in ceea ce priveste comportamentul in afaceri, ce ofera educatie si pregatire angajatilor interni si internationali prin intermediul unor tutoriale web pe portalul intern My Disney TEAM (echipa mea Disney).

Acesta furnizea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Marketingul serviciilor

Standardele de afaceri si instruire etica
Standardele in afceri si instruirea etica sunt furnizate de companie prin intermediul centrului sau de instruire in ceea ce priveste comportamentul in afaceri, ce ofera educatie si pregatire angajatilor interni si internationali prin intermediul unor tutoriale web pe portalul intern My Disney TEAM (echipa mea Disney).

Acesta furnizeaza date cu privire la standardele de conduita ale companiei in afaceri si domenii conexe. Intentia companiei este sa se asigure prin intermediul centrului de instruire ca toti angajatii sai au cunostintele si pregatirea pentru a actiona in mod etic si legal, in conformitate cu standardele companiei de conduita in afaceri.

Practici de angajare
Politica Walt Disney Company prevede oferirea de sanse egale pentru toti angajatii si solicitantii de locuri de munca, fara a face deosebiri de rasa, religie, culoare, sex, orientare sexuala,nationalitate, varsta, stare civila, statut de veteran, handicap mental sau fizic, sarcina sau orice alta baza interzisa prin lege.

Resuse umane
Angajatii si "membrii distributiei" Walt Disney Company sunt esentiali pentru indeplinirea obiectivelor companiei. Dupa cum observam pe site-ul organizatiei, misiunea lor este de a conduce dimensiunea formata din oameni a afacerii in concordanta cu valorile si cultura Disney.

Prevenirea hartuirii si politica de discriminare
Politica Walt Disney Company interzice angajatilor sa hartuiasca orice alt angajat, client sau o alta persoana in cadrul activitatii companiei, pentru orice motiv interzis prin lege si nu numai.

Walt Disney Company considera ca angajatii sai si "membrii distributiei" fac magia sa se intample, si sustin ca se straduiesc sa creeze o experienta optima cu angajatul care sa se intersecteze si cu satisfacerea nevoilor intreprinderii. Valorile si cultura intreprinderii consolideaza angajamentul pe care si l-au luat si responsabilitatea fata de oamenii din organizatie.

In ceea ce priveste procesul de angajare, Walt Disney Company este destul de stricta. Dupa cum stim cu totii, Diney a devenit in present cea mai mare companie de diverstisment, avand un numar impresionant de filiale si peste 50.000 de angajati.

Pentru a recruta personalul cat maio correct, compania a infiintat multiple centre de recrutare. Acestea primesc zilnic aproximativ 150-200 examinari preliminari. Candidatii admisi sunt apoi trimisi la Universitatea Disney.

Universitatea Disney nu este o institutie acreditata, ci o locatie de training / instruire cu privire la locul de munca pentru angajatii Disney, cunoscuti sub numele de "membrii distributiei". Aceasta este localizata la Walt Disney World, langa Orlando Florida, la Disneyland's Team Disney Anaheim, langa Disneyland Paris si la Burbank's Team Sediul Disney.

Cladirea Walt Disney World este situata in spatele Regatului Magic, vizavi de parcarea angajatilor. Aceasta este utilizata in principal pentru a orienta noii membrii ai distributiei, studentii participanti la internshipul Walt Disney World College si participantii la programul Walt Disney World International.

Alte cursuri de formare ce au loc la Universitatea Disney includ instruirea specifica in functie de locatie (alimente si bauturi, receptie, marfa, relatii cu clientii,etc.), multe actualizari ale cursurilor, precum si seria de cursuri numita "baze" pentru liderii salariatilor.

Toti membrii distributiei participa in prima zi de lucru la cursul de traditii, acest curs reliefeaza importanta istoriei, mostenirii si dezvoltarii brandului Disney prin mai multe videoclipuri de promovare, exercitii de atelier in grup si oportunitati de a castiga premii.

Prin aceste practici, organizatia isi aliniaza scopul cu comportamentul angajatilor si internalizeaza valorile de baza ale companiei. Incearca prin intermediul jocurilor si atelierelor sa creeze o legatura intre client si angajat, dar si sa creeze o legatura, o baza de comunicare intre lucratori, facilitand astfel formarea unui mediu relaxat, care sa incurajeze angajatii sa functioneze mai bine.

DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.