Marijuana afecteaza organele sexuale

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Astazi, acest drog aproape ca a disparut la dealerii stradali ai Capitalei. Pretul "ierburilor" fiind mic, cam 100.000 de lei de doza, sunt foarte rari traficantii care risca sa vanda asa ceva. Ei merg in general pe heroina, drogul de baza al romanului, stupefiant foarte periculos. Din surse ale lumii interlope am aflat ca ierburile se gasesc in special la dealerii care frecventeaza localurile lum[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Marijuana afecteaza organele sexuale

Astazi, acest drog aproape ca a disparut la dealerii stradali ai Capitalei. Pretul "ierburilor" fiind mic, cam 100.000 de lei de doza, sunt foarte rari traficantii care risca sa vanda asa ceva. Ei merg in general pe heroina, drogul de baza al romanului, stupefiant foarte periculos. Din surse ale lumii interlope am aflat ca ierburile se gasesc in special la dealerii care frecventeaza localurile lumii bune a orasului.

Fosta campioana olimpica Andreea Raducan se va numara in aceasta saptamana printre invitatii de marca ai principalului canal nipon de televiziune, TBS. Ea a plecat spre Tara Soarelui Rasare ieri dimineata, urmand sa petreaca mai multe zile printre niponi.

Campioana noastra mondiala si olimpica nu va fi singurul nume de marca prezent pe micile ecrane ale postului tv japonez, ea urmand sa se intalneasca, printre altii, cu doua celebritati mondiale ale lumii cinematografice, Monica Bellucci si Morgan Freeman. Andreea va fi insotita in capitala Japoniei de jurnalistul sportiv Andrei Nourescu, invitat la randu-i pentru a prezenta una dintre cele mai recente carti ale sale, "Alexandra's Secrets" (Secretele Alexandrei). De remarcat ca Andreea Raducan, care pentru prezenta sa la TBS va primi din partea gazdelor o suma considerabila, va sta la cel mai luxos hotel din Tokio, Takanawa Prince, care se afla la doar cateva sute de metri de resedinta imparatului Japoniei.

JOJO + LIVIU
Jojo si Liviu (MTV) - ambii in medalion - formeaza, de opt luni, cel mai frumos cuplu din lumea vedetelor. Frumos, dar nabadaios, caci Liviu, fire colerica, are tendinta de a sparge obiecte. Noroc cu Jojo - cea calma - care stie cum sa-l tempereze, salvand astfel bunurile comune.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.