Marcelino si animalele

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.88

nivel: Liceu

Iar bufnita a vazut ca cerbul este vinnat si a mers la Marcelino. Bufnita cind a ajuns ia spus lui Marcelino ca cerbul este vinat . Marcelino a mers in padure si le-a spus animalelelor sa faca multe urme si capcane pentru ca cerbul trebuie sa scape . Animalele au trecut la treaba . Marcelino a zburat cu vulturul la cerb.Marcelino a ajunsns in padure . El ia spus [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Marcelino si animalele

Iar bufnita a vazut ca cerbul este vinnat si a mers la Marcelino. Bufnita cind a ajuns ia spus lui Marcelino ca cerbul este vinat . Marcelino a mers in padure si le-a spus animalelelor sa faca multe urme si capcane pentru ca cerbul trebuie sa scape . Animalele au trecut la treaba . Marcelino a zburat cu vulturul la cerb.Marcelino a ajunsns in padure . El ia spus pretenului sau sa mai fuga pina cand va auzi semnalul. Marcelino a mers sa vada daca toti sunt gata , toti erau gata. Marcelino a mers si a dat semnalul. Cerbul a spus e semnalul sa ma duc unde a spus Marcelino.

Am ajuns Marcelino nu mai pot . Lasa ai muncit mult . Dar trebuie sa pleci Dcele vine pa cerbule sa ai grija.O sa am .Ducele la vazut si a mers dupa el. La prins din toate partile. Ducele a luat cutitul si la aruncat in coarnele cerbului . Cerbul a cazut in apa . dar a reusit sa iasa . Ducele ia spus lui Piero sa ii aduca coarnele pina deseara. Marcelino la vazut pe cerb si a mers la iel si ia spus ca are un cutit in coarne. Si ia spus sa stea pana cand o sa vina cu Domna Teo. Marcelino a fugit dupa Domna Teo ca sa il ajute .

El a ajuns la Domna Teo si ia spus .Haide cerbul este ranit trebuie sa il ajuti . Hai sa urcam in masina .Uite e dupa copac.Uite are un cutit in coarne.Am sa il scot stai nu te speria asa ce cuminte esti gata.Marcelino la vazut pe Piero. Piero de ce iai dat cutitul Ducelui.Dar Ducele ma obligat eu nu am vrut sa ii fac rau .Si Ducele mia spus sa ii duc coarnele cerbului.Ce sa ma fac.O sa te ajute animalele.Faceti niste coarne din ce puteti.Animalele sau pus pe treaba.Dupa ce au gatat le-au datlui Piero.

Piero a incercat sa bage cutitul in iele ca Ducele sa creada ca sunt cele de la cerb.Dar na reusit ele sau spart.Ce o sa ma fac .Chiar atuncea coarnele cerbului ua cazut.Uau cum ai putut cerbule.Cerbului ii cad coarnele iarna.Nam stiut.Iti multumesc cerbule.Acum ma duc sa i le dau Ducelui . Pa Marcelino pa Domna Teo.Cu bine .La revedere.Piero a ajuns la castel.Duce ti-am adus coarnele.Sunt false sau adevarate.

Sunt adevarate uite , baga cutitul .Sunt adevarate iti multmesc ai facut o treaba buna atarnale.Da Duce.Marcelino si Domnateo vorbesc cu cerbul .Nu vrei sa dormi la Manastire in hambar este cald.Ba da o sa vin cu voi incet.Sa mergem.Ei au ajuns la Manastire.Frate Pap poate sa ramna cerbul in hambar e ranit.Da poate.Hura.Poti sa ramai sa te hodihnesti.Multumesc Marcelino.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.