Manual de procedura - ajutor stocare privata unt si smantana

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Pentru a fi eligibile la acordarea ajutorului pentru stocare privata untul si smantana vor trebui produse intr-o intreprindere agreata conform articolului 5 din Regulamentul CE nr. 2771/1999.
La inceputul fiecarui an fabricantii care doresc ca fabricile lor sa fie agreate pentru a intra in schema de stocare privata unt vor trebui sa depuna la sediul SECA sau sa trimita prin fax o cerere [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Manual de procedura - ajutor stocare privata unt si smantana

Pentru a fi eligibile la acordarea ajutorului pentru stocare privata untul si smantana vor trebui produse intr-o intreprindere agreata conform articolului 5 din Regulamentul CE nr. 2771/1999.
La inceputul fiecarui an fabricantii care doresc ca fabricile lor sa fie agreate pentru a intra in schema de stocare privata unt vor trebui sa depuna la sediul SECA sau sa trimita prin fax o cerere de agreere impreuna cu autorizatia sanitar veterinara care atesta ca fabrica respecta conditiile necesare conform regulamentelor comunitare si ca nu a existat nici o suspendare.

In urma cererii va avea loc o inspectie inopinata efectuata de catre inspectori pentru verificarea fabricii producatoare.
Odata intrata in schema de stocare privata, fabrica respectiva va fi supusa semestrial (la 6 luni), unei inspectii inopinate pentru verificare conditiilor de autorizare.
In urma ambelor inspectii se vor completa rapoarte de control de catre inspectori care vor preciza data controlului, durata controlului si operatiunile efectuate.

Untul trebuie produs intr-o intreprindere autorizata conform articolului 5 din Regulamentul CE nr. 2771/1999. Autorizarea se face in conformitate cu articolul 4 al Regulamentului CE nr.
Intreprinderea se angajeaza sa detina in permanenta registre care sa ateste originea materiilor prime utilizate ( cantitatile pe furnizor indentificate dupa nume si adresa), cantitatile de unt obtinute, data ambalarii( aceeasi pentru intreg lotul ), identificarea datelor de iesire pe fiecare lot de unt cu informatii despre client( nume si adresa).

Sa detina toate elementele care sa permita verificarea ca untul destinat stocarii private a fost fabricat pornind de la materii prime de origine comunitara.
Sa accepte toate controalele oficiale care vor urmari mai ales veridicitatea elementelor inscrise in registre , originea materiei grase in cauza, natura materiei grase continuta de untul fabricat (materii grase non-butirice).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.