Managementul turismului

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.86

nivel: Facultate

Se disting trei obiectieve principale :suportul companiei pentru clienti la co-creare,co-crearea si performanta firmei,multumirea clientului fata de procesul de co-creare.
Conform teoriei unificate a serviciilor(UST) clientul joaca un rol important in definirea serviciilor, informatiile colectate de la client devenind indispensabile furnizorilor de servicii.Procesul de serviciu trebuie int[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul turismului

Se disting trei obiectieve principale :suportul companiei pentru clienti la co-creare,co-crearea si performanta firmei,multumirea clientului fata de procesul de co-creare.
Conform teoriei unificate a serviciilor(UST) clientul joaca un rol important in definirea serviciilor, informatiile colectate de la client devenind indispensabile furnizorilor de servicii.Procesul de serviciu trebuie inteles ca un proces de productie in care asteptarile si preferintele clientului sunt considerate input-uri in procesul de productie.

Suportul companiei se concentreaza pe interactia companie- client in contextul serviciilor si ii analizeaza efectele pe activitati de co-creare.
Activitatile de co-creare cer investitii ale clientului in materie de aptitudini,bani si timp ,clientul trebuie sa compare beneficiile si costurile potentiale ale activitatilor de co-creare,in schimb,el poate sa-si personalizeze produsele dupa preferinte renuntand in acest fel la cele standardizate.

Procesul de co-creare induce reactii afective si creste valoarea pe care clientul o ataseaza produsului,valoare care creste si in functie de gradul de participare al clientului.
Valoarea pe care clientii o ataseaza produsului este mai mare la cei care sunt multumiti cu propria performanta a co-crearii .
Serviciile si noile oferte de servicii au fost democratizate de implicarea clientilor in mod activ la activitatile de co-creare. S-a pus accentul foarte mult pe dialogul intre companie si client pentru a crea impreuna serviciile. Urmand acesta pespectiva motivatia companiei a trebuit sa fie aceea de a asigura suport clientilor in activitatile lor de co-creare furnizandu-le informatii relevante si resursele necesare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.