Managementul si ingineria valorii

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.90

nivel: Facultate

Membrii colectivului trebuie sa fie specialisti din compartimentele si sectiile unitatii care pot influenta asupra conceptiei, fabricatiei, costurilor si desfacerii produsului. In colectivul de lucru este necesar sa existe intotdeauna proiectantul produsului studiat si cel putin un cadru specializat in analiza valorii, care cunoaste metodologia de lucru aplicata la produse.3. Conducatorul colectiv[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul si ingineria valorii

Membrii colectivului trebuie sa fie specialisti din compartimentele si sectiile unitatii care pot influenta asupra conceptiei, fabricatiei, costurilor si desfacerii produsului. In colectivul de lucru este necesar sa existe intotdeauna proiectantul produsului studiat si cel putin un cadru specializat in analiza valorii, care cunoaste metodologia de lucru aplicata la produse.3. Conducatorul colectivului de lucru este de drept responsabilul temei de cercetare sau seful de proiect al produsului; el poarta intreaga raspundere pentru aplicarea metodei analizei valorii si calitatea rezultatelor obtinute.

Faza 3 PREGATIREA METODOLOGICA Pregatirea metodologica in vederea aplicarii analizei valorii poate fi efectuata inaintea inceperii lucrarilor, pentru toate etapele si fazele de realizarea sau pe parcursul realizarii acestora pentru fiecare etapa si faza in parte.Pregatirea metodologica pentru toti membrii colectivului de lucru se asigura de catre conducatorul colectivului.In cadrul pregatirii metodologice trebuie subliniate in mod corespunzator continutul, scopul, posibilitatile analizei valorii pentru realizarea functiilor necesare ale produsului studiat la un cost minim si in conditiile asigurarii calitatii, fiabilitatii, performantelor si livrarii acestuia.

In activitatea colectivului este necesar sa se promoveze principiul muncii in echipa, sa se stimuleze creativitatea participantilor si sa se inlature tendintele de rutina in abordarea problemelor.
Faza 4 STABILIREA PLANULUI DE LUCRU1. Planul de lucru al colectivului se intocmeste potrivit etapelor si fazelor studiului de MV.
2. Pentru fiecare etapa si faza se definesc sarcinile, termenele si responsabilitatile. De asemenea pot fi precizate si mijloacele materiale si financiare, precum si colaborarile necesare realizarii fiecarei etape sau faze.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.