Managementul proiectului - Deschiderea unui nou magazin

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.81

nivel: Facultate

Instruirea managerilor de varf si medii pentru cunoasterea cerintelor de marketing si mercendaising conform regulamentelor utilizate in cadrul companiei. Instruirea si formarea specialistilor implicati in coordonarea, proiectarea si auditul sistemului. Instruirea se va realiza prin tehnici interactive si prin participarea la cursuri si seminarii organizate in acest domeniu. Elaborarea instructiuni[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul proiectului - Deschiderea unui nou magazin

Instruirea managerilor de varf si medii pentru cunoasterea cerintelor de marketing si mercendaising conform regulamentelor utilizate in cadrul companiei. Instruirea si formarea specialistilor implicati in coordonarea, proiectarea si auditul sistemului. Instruirea se va realiza prin tehnici interactive si prin participarea la cursuri si seminarii organizate in acest domeniu. Elaborarea instructiunilor, procedurilor si manualelor prin care sunt reglementate cerintele sistemului. Se vor utiliza tehnici de lucru in echipa.

Instruirea intregului personal implicat in sistem. Se vor utiliza tehnici de instruire interactiva si formatori instruiti in etapele anterioare. Efectuarea examinarilor si a auditului care sa evidentieze gradul de implementere si neconformitatile existente. Se vor utiliza tehnici specifice de audit si analiza. Analiza gradului de implementare, stabilirea actiunilor corective si preventive necesare si punerea lor in aplicare. Vor fi utilizate tehnici de analiza in echipa si de rezolvare a problemelor.

Datorita faptului ca spatiul necesar pentru noul magazin nu este amenajat corespunzator desfasurarii activitatii , acesta va fi amenajaut conform cerintelor de merchaindsing existente in firma.
Estimarile indica costuri destul de joase deoarece se folosesc noi angajati si angajati adusi din alte puncte de lucru care vor fi platiti in functie de numarul de ore lucrate, pe parcursul a 30 de zile. Echipa este condusa de un sef de proiect ajutat de reprezentantul de merchaindsing care monitorizeaza activitatea acestora.
In aceasta perioada nu exista riscuri, eventual doar cele legate de intarzierea din anumite motive a perioadei planificate pentru terminarea lucrarii.

Autorizare spatiu Noul spatiu are nevoie de autorizatie de functionare, autorizatie de mediu, autorizatie sanitara, autorizatie sanitara veterinara, autorizatie de montare a firmei. Aceasta etapa a fost prognozata la o perioada de 30 de zile. Riscul consta in depasirea timpului prognozat daca se intarzie cu eliberarea unei autorizatii.
Angajarea personalului si instruirea lui In aceasta etapa se publica anuntul de angajare. Se primesc CV-urile, se programeaza si se sustin interviurile. Dupa selectie are loc angajarea persoanelor care au inspirat incredere si s-au incadrat in tipul de angajat dorit. Aceste persoane vor fi instruite din punct de vedere profesional in principal de care seful de magazin, manager sau alte persoane specializate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.