Managementul proiectelor - Finantare europeana pensiune agroturistica Izvorul Muntelui Neamt

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.40

nivel: Facultate

Referat despre Managementul proiectelor - Finantare europeana pensiune agroturistica Izvorul Muntelui Neamt
Bicaz este situat la 28 km vest de Piatra Neamt, este un centru turistic situat intr-o zona pitoreasca, la poalele Masivului Ceahlau, la 430 m altitudine. Masivul Ceahlau este una dintre cele mai cunoscute zone din toti Carpatii Orientali, in mare parte datorita structurii geo[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul proiectelor - Finantare europeana pensiune agroturistica Izvorul Muntelui Neamt

Referat despre Managementul proiectelor - Finantare europeana pensiune agroturistica Izvorul Muntelui Neamt
Bicaz este situat la 28 km vest de Piatra Neamt, este un centru turistic situat intr-o zona pitoreasca, la poalele Masivului Ceahlau, la 430 m altitudine. Masivul Ceahlau este una dintre cele mai cunoscute zone din toti Carpatii Orientali, in mare parte datorita structurii geologice, pozitiei, dar mai ales peisajelor extraordinare.

In estul masivului Ceahlau, la baza, se afla lacul de acumulare Izvorul Muntelui, turistii se pot relaxa si practica pescuitul sportiv. Altitudinea maxima a Ceahlaului se gaseste in Varful Ocolasul Mare (1907m). Un lucru deosebit este ca Ceahlaul face parte din acea categorie de munti care este macinat de factorii externi pana la destramare, din care raman platourile ce coboara in trepte largi spre culoarele apelor invecinate. Astfel, obcinele, picioarele scad la 1200 sau 1300m, unde apar factori de eroziune ca Varfu Bistritei sau Varatecu.

Zona este presarata cu grote, turnuri, doline. Vegetatia este foarte bogata, aici gasindu-se in abundenta pini si stejari. Varietatea speciilor de plante a facut ca zona Masivului Ceahlau sa fie declarata Rezervatia Complexa Ceahlaul, rezervatie care include mai multe arii protejate printre care si rezervatiile naturale de la Polita cu crini si Ocolasu Mic.

Apele reci ale zonei sunt pline de pastravi si se pot vizita unele dintre pastravariile infiintate in zona in Comuna Schit, la Paraul lui Martin. Ansamblul de elemente specifice zonei a creat conditii favorabile dezvoltarii turismului. Cheile Bicazului, sculptate in calcare, sunt dintre cele mai salbatice si spectaculose din Carpatii Orientali, fiind traversate de drumul national 12. Curiozitatile naturale se succed si impresioneaza orice turist: Gatul Iadului (o portiune de chei abrupte, inguste si inalte), Piatra Altarului (stanca de 1120m) sau cascada Bicazului. Orasul Bicaz se intinde pe 144 de kmp, avand patru sate componente: Izvorul Alb, Izvorul Muntelui, Potoci si Secu.

Clima are caracter continental, cu variatii mari in functie de treptele de relief.

2. Obiective
Ne dorim o finantare neramburabila pentru Pensiunea Simona, Cod unic de inregistrare/ Cod de inregistrare fiscala.........................., Numar de ordine in Registrul Comertului, Cod CAEN principal, telefon, adresa postala, adresa electronicam in valoare de 150.000 euro. Proiectul de investitii este de aprox. 250 000 euro, din care 125 000 euro investitie proprie constand in teren de 2000 mp si casa de vacanta cu o suprafata de 200 mp.

Obiectivele noastre sunt o pensiune turistica de 3 margarete moderna si agreabila cu o capacitate de gazduire de 10 camere si un restaurant cu 30 de locuri, in suprafata totala de 400mp.
Destinatia cladirii pensiunii va fi:
- In subsol: anexe, camere tehnice, camere de depozitare;
- La parter: hol, birou de receptie, restaurant, sala de biliard, alte spatii;
- La etajele 1 pana la 2 : spatii de gazduire. Spatiul de gazduire contine diferite categorii de spatii: 9 camere duble, 1 apartamente, camere de servicii, hol;
- Parcare: 500 mp;

3. Grupul tinta
Pensiunea turistica este proiectata pentru a fi un loc placut pentru petrecerea de momente agreabile de relaxare si nu numai. Asigura gazduirea pentru oameni cu venituri medii, pensionari, studenti, tineri, familii si nu in ultimul rand, firme.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.