Managementul intreprinderilor mici si mijlocii

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.90

nivel: Facultate

SC KARMA SRL se afla in continua dezvoltare, investitiile efectuate pana in present conferindu-i societatii stabilitate si siguranta in obtinerea rezultatelor economico-financiare, propulsand societatea intre primele societati din Tara Fagarasului.Implementarea noului proiect va determina schimbari structurale in modul de realizare a obiectului societatii asigurandu-i acesteia competivitate in co[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul intreprinderilor mici si mijlocii

SC KARMA SRL se afla in continua dezvoltare, investitiile efectuate pana in present conferindu-i societatii stabilitate si siguranta in obtinerea rezultatelor economico-financiare, propulsand societatea intre primele societati din Tara Fagarasului.Implementarea noului proiect va determina schimbari structurale in modul de realizare a obiectului societatii asigurandu-i acesteia competivitate in conformitate cu cerintele actuale ale dezvoltarii economiei romanesti, pe linia integrarii in Uniunea Europeana.

Eficienta finala a realizarii acestei investitii se va manifesta atat in beneficiul societatii (cresterea profitului) cat si a zonei rurale (cresterea veniturilor bugetului local, a gradului de ocupare a fortei de munca, in contextul permanentei imbunatatiri a mediului), precum si in ridicarea standardului de viata al locuitorilor zonei prin cresterea veniturilor.Fata de activitatea prezenta, realizarea investitiei conduce la imbunatatirea performantelor productiei, tehnic si calitativ. Din prezentarea proiectului tehnic rezulta achizitionarea unor utilaje si linii tehnologice moderne si competitive.

Produsele finite au un nou mod de prezentare si promovare. Pe linia imbunatatirii calitative a produselor se va realiza un laborator propriu de control permanent al calitatii produselor. Implementarea noului proiect va tine seama de cerintele protectiei mediului.
Din analiza financiara a eficientei investitiei rezulta indicatori economici superiori fata de cei existenti: profit net ridicat, reducerea costurilor pe unitatea de produs, cresterea ratei rentabilitatii generale si pe produs, cresterea rentabilitatii capitalului investit, asigurarea unei rate interne de rentabilitate superioare, realizandu-se o durata de recuperare a investitiei mica.

Rezultatele economice preconizate consideram a fi realiste si realizabile, avand in vedere si disponibilitatea aprovizionarii cu materii prime, cat si asigurarea desfacerii contractuale. Acestea sunt bazate pe relatiile comerciale existente cat si pe orientarea spre noi parteneri de afaceri.Necesitatea finantarii investitiei este determinate de insuficienta fondurilor proprii ale societatii pentru realizarea proiectului in conformitate cu scopurile propuse.

Societatea si-a inceput activitatea in anul 1993 cu 4 produse: salam Bucuresti, parizer, cremwursti, carnati Trandafir. In decursul celor 9 ani de functionare, gama sortimentala s-a diversificat continuu, ajungand in prezent la 93 de produse comercializate in mod current. Din evolutia numarului de sortimente reiese ca exista o serioasa preocupare de a ne incadra in exigentele pietei si de a raspunde cerintelor unor categorii cat mai diverse de consumatori.

Specialistii nostrii sunt mereu in contact cu toate noutatile din domeniu, urmarind continuu cresterea calitatii produselor, marirea termenelor de valabilitate si imbunatatirea modului de prezentare, ambalare-etichetare. Toate acestea au determinat conducerea firmei sa infiinteze un abator mixt porcine, ovine, bovine si o sectie de procesare carne.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.