Managementul firmei

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Este o abilitate de a-1 accepta la o discutie preliminara si apoi fara ca acesta sa se simta indepartat, managerul sa-1 indrume catre un subordonat al sau care va prelua si rezolva problema clientului in conditiile in care deja are punctate de catre manager cateva posibilitati de abordare si obtinerea succesului in vanzarea produsului sau serviciului solicitat. Exista multiple metode de abordare a[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul firmei

Este o abilitate de a-1 accepta la o discutie preliminara si apoi fara ca acesta sa se simta indepartat, managerul sa-1 indrume catre un subordonat al sau care va prelua si rezolva problema clientului in conditiile in care deja are punctate de catre manager cateva posibilitati de abordare si obtinerea succesului in vanzarea produsului sau serviciului solicitat. Exista multiple metode de abordare a clientelei iar sarcina managerului este uneori deosebit de complexa. Atitudinea sa trebuie sa se adapteze la diversele situatii iar solutia aleasa sa fie cea optima. Numai in acest context se poate vorbi despre un bun management si un bun manager.

Cand ne referim la rolul managementului in noile conditii concurentiale trebuie sa luam in considerare ca informatizarea activitatilor firmei a determinat mutatii importante in abordarea managementului si in metodele utilizate de catre managerul sucursalei care intra in relatie directa cu clientul. Un bun management se poate obtine prin aplicarea modernisrnului oferit de firma, ceea ce inseamna o buna cunoastere a aplicatiilor informatice utilizate, in diminuarea timpului de servire al clientului, iar pe de alta parte de promovarea cat mai rapida si pe o arie larga a noilor mijloace electronice de plata.

O buna comunicare intre manager si subordonati dar si in relatia cu diferitii clienti reprezinta o baza de maximizare a performantei muncii si profitabilitatii pentru firma.Perfectionarea continua a aplicatiilor informatice precum si a sistemului informational constituie un avantaj competitional concretizat intro noua abordare a clientelei si anume cea de segmentare si selectie a acestora.

A trecut perioada in care firmele abordau clientela numai din punct de vedere cantitativ publicand chiar periodic numarul acestora in continua crestere fara a lua in considerare si aspectul calitativ. De altfel, si acum mai exista aceasta provocare in a alege politica de abordare a clientului din punct de vedere cantitativ si calitativ.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.