Managementul contabil

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.93

nivel: Facultate

Puteti primi managerii contabili ca fiind "jongleri corporativi". Ei creeaza bugete si orare, stabilesc termene limita, explica proiectele clientilor staff-ului si conducerii, indentifica si atrag noi clienti.
Managerii contabili coordoneaza totul si pe toti. Se asigura ca nici un detaliu nu este omis. Clientii se pot baza pe ei sa le apere interesele. Managerii contabili supravegheaza pro[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul contabil

Puteti primi managerii contabili ca fiind "jongleri corporativi". Ei creeaza bugete si orare, stabilesc termene limita, explica proiectele clientilor staff-ului si conducerii, indentifica si atrag noi clienti.
Managerii contabili coordoneaza totul si pe toti. Se asigura ca nici un detaliu nu este omis. Clientii se pot baza pe ei sa le apere interesele. Managerii contabili supravegheaza proiectele in desfasurare. Informeaza clientii despre desfasurarea activitatii si sunt primii care descopera eventualele probleme. Cand ceva nu merge - clientii nu sunt multumiti de proiect sau se depaseste termenul limita - ei sunt cei care rezolva situatia sau mentin o buna relatie de lucru.
Managerii contabili lucreaza in multe domenii. Exemplele includ agentii de plasament, firme de consultanta, companii de web design, publicitate si firme de relatii cu publicul. Orice companie care deserveste alt domeniu angajeaza manageri contabili ca sa satisfaca nevoile clientilor.

In publicitate, se angajeaza o agentie care sa fie pregatita cu o companie publicitara. Managerul contabil lucreaza cu clientul pentru determinarea tipului si scopului companiei. El comunica apoi aceste concepte echipei creatoare a agentiei de publicitate. Pe masura ce proiectul avanseaza, managerul contabil se asigura ca compania satisface nevoile clientului.Managerul contabil trebuie sa aiba in vedere toate detaliile. Organizarea e o parte cheie a muncii. Se asteapta ca orice aspect al proiectului sa fie avut in vedere. O buna comunicaee este, de asemenea, necesara.

Managerii contabili interactioneaza cu clientii, staff-ul creator si conducerea. Promisiunile facute clientilor trebuie indeplinite. Nu poti oferi mai mult decat agentia poate oferi. Trebuie sa stii exact ce poate face compania si cat de repede un proiect poate fi dus la bun sfarsit.Un manager contabil cu experienta intelege ca stiinta inseamna putere. Clientii provin din diferite domenii si diferite clase sociale. Ei se asteapta ca echipa de management contabil sa inteleaga nevoile activitatii pe care ei o sustin. Trebuie sa stie cat mai mult posibil despre clientii sai. Cu cat stie mai multe dedesubturi ale domeniului respectiv, cu atat mai bine.

Asadar, puneti-va la curent cu noile strategii si tendinte.
Cunostintele dvs. trebuie sa atraga noi proiecte si sa le mentina pe cele deja contractate.Din nefericire, nu toate proictele se desfasoara dupa un plan pre-stabilit. Cateodata clientul nu e satisfacut de munca efectuata. E de datoria managerului contabil sa solutioneze problema. El va vorbi cu clientul, va afla ce nu merge si va incerca sa gaseasca solutia. Exista clienti cu care se lucreaza mai greu decat cu altii. S-ar putea sa fie nevoie sa va tineti clientul de mana de-a lungul unui proiect. Cand un termen limita se apropie amenintator, va fi nevoie de lungi ore de lucru.

Oricare ar fi situatia, un manager contabil trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie pentru client si firma.Este important sa va decideti din timp daca vreti sa lucrati intr-o agentie creatoare sau intr-o agentie de indrumatori contabili, si sa va informati pentru a afla care dintre agentii se potrivesc descrierilor. Cea mai mare diferenta intre ele este aceea ca agentiile de indrumatori contabili fac reclama la produsele activitatii, in timp ce reclamele agentiilor creatoare se axeaza pe imagine. Ca rezultat, primele se aleg cu amestec precum aroma de cereale rezultata din amestecarea crochetelor cu lapte iar cele din urma agentii, se aleg cu reclame unde stilul de viata sau imaginea este mult mai importanta.

La agentiile de indrumatori contabili, un rol important il joaca gandirea strategica si orice reclama este judecata, atat in interior, cat si de catre client, in masura in care satisface nevoile acestuia din urma. De obicei, in procesul strategiilor creatoare, rolul important e jucat de produsul creatiei si noile proiecte, amuzante, salbatice sau neobisnuite.

Departamentul de creatie ocupa locul soferului in determinarea strategica si este mai probabil sa dictezi clientului cum va arata reclama. In timp ce ambele agentii fac studiu de piata pentru a determina strategia si continutul reclamei, agentia creatoare are cele mai multe sanse sa se bazeze pe intuitie in ceea ce priveste reclama, daca initiativa spune ca e bine, iar testarea pietii spune ca nu.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.