Managementul calitatii serviciilor

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.47

nivel: Facultate

Satisfacerea clientului trebuie sa fie compatibila cu standardele si etica profesionala specifice organizatiei turistice. Intreprinderile turistice trebuie sa stabileasca un mod de evaluare si de masurare permanenta a satisfactiei clientilor. In cadrul acestor evaluari trebuie identificate reactiile atat pozitive, cat si negative, precum si incidenta lor probabila asupra viitoarelor activitati al[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul calitatii serviciilor

Satisfacerea clientului trebuie sa fie compatibila cu standardele si etica profesionala specifice organizatiei turistice. Intreprinderile turistice trebuie sa stabileasca un mod de evaluare si de masurare permanenta a satisfactiei clientilor. In cadrul acestor evaluari trebuie identificate reactiile atat pozitive, cat si negative, precum si incidenta lor probabila asupra viitoarelor activitati ale organizatiei.

Introducerea unui sistem de management al calitatii serviciilor hoteliere din Romania are ca scop imbunatatirea calitatii serviciilor prestate de unitatile hoteliere pentru a creste nivelul de satisfactie a clientilor, precum si posibilitatea utilizarii acestui simbol pentru promovarea si recunoasterea hotelurilor pe plan national si international.

Obiectivul sistemului de certificare a calitatii serviciilor hoteliere din Romania este de a pune in practica un set nou de reglementari privitoare la calitatea serviciilor prestate de unitatile hoteliere din Romania pentru : - dotarea unitatilor hoteliere cu un sistem de evaluare intern si extern, care sa actioneze ca un instrument eficace de management, pentru garantarea calitatii serviciilor prestate;

- constituirea unei baze de actiune continua, prin adaptarea sistemului de management la noile nevoi, asteptari si cerinte ale clientilor. In sens strict al caracteristicilor de calitate unii specialisti au inedtificat urmatoarele dimensiuni ale calitatii serviciilor :fiabilitate, capacitate de raspuns, competenta, acces, comunicare, credibilitate, securitate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.