Managementul calitatii - demers de ameliorare a calitatii unui proces

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.92

nivel: Facultate

In urma analizei exigentelor clientilor cu privire la procesul de inchiriere a unui apartament prin intermediul unei agentii imobiliare s-a constatat faptul ca exista numeroase exigente ale clientilor care nu sunt satisfacute. Pentru pierderea de timp pe care au invocat-o respondentii vom introduce in agentiile imobiliare un sistem prin care acestea vor putea prezenta potentialilor clienti fotogra[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul calitatii - demers de ameliorare a calitatii unui proces

In urma analizei exigentelor clientilor cu privire la procesul de inchiriere a unui apartament prin intermediul unei agentii imobiliare s-a constatat faptul ca exista numeroase exigente ale clientilor care nu sunt satisfacute. Pentru pierderea de timp pe care au invocat-o respondentii vom introduce in agentiile imobiliare un sistem prin care acestea vor putea prezenta potentialilor clienti fotografii si chiar filmulete cu apartamentele pe care le de inchiriat. Acest lucru va scuti efortul de deplasare la toate apartamentele de la fiecare agentie.

Pentru conditiile pe care proprietarul le impune agentiile vor lua masuri si nu vor mai accepta ca proprietarul sa mai impuna alte conditii decat cele prevazute in contractul de inchiriere si agentia va asigura respectarea acestei clauze, putand reprezenta clientul si acuza propritarul pentru nerespectarea acestora. Pentru oferta limitata de apartamente la o agentie imobiliara pe care au invocat-o respondentii, se va implementa un program prin care se va face o Asociatie a Agentiilor Imobiliare din Iasi prin care agentiile imobiliare vor colabora si in cazul in care o agentie nu poate oferi ceea ce cere un client al acesteia, agentia va apela la oferta celorlalte, oprindu-si un comision din inchirierea apartamentului care se scade din cel al agentiei care dispunea de el.

Dupa aplicarea imbunatatirilor pentru ameliorarea procesului vom afla daca am imbunatatit cu adevarat procesul sau daca activitatile pe care le-am aplicat au stricat procesul. Pentru determinarea satisfactiei clientilor in momentul t1 al procesului vom face o ancheta si vom folosi ca instrument chestionarul. Pentru a afla mai exact in ce mod a fost imbunatatit procesul am aplicat chestionarul acelorasi 10 respondenti pe carte i-am intervievat in momentul t0. Respondenti au fost contactati pentru stabilirea unei intalniri in scopul aplicarii chestionarului.

Buna ziua! Am realizat o cercetare privind nemultumirile dv. Cu privire la procesul de inchiriere al unui apartament. Va cerem opinia cu privire la cat de multumit ati fi de imbunatatirile aduse acestui proces.1. Credeti ca daca in agentiile imobiliare vor fi introduse fotografii si filmulete cu apartamentele disponibile v-ar ajuta mai mult in decizia pe care ati lua-o?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.