Managementul afacerilor in turism

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.85

nivel: Facultate

Hotelul Europa se afla in mijlocul unui parc natural, la cateva minute distanta de centrul statiunii si de gara Eforie Nord.Complet renovat si modernizat in perioada 2002 - 2003, Complexul Hotelier Europa are la baza un concept arhitectural de exceptie.Pe parcursul intregului an, Hotel Europa are de oferit ceva oricui. Plajele cu nisip fin, apa sarata a marii, apa sarata din lacul Techirghiol, nam[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Managementul afacerilor in turism

Hotelul Europa se afla in mijlocul unui parc natural, la cateva minute distanta de centrul statiunii si de gara Eforie Nord.Complet renovat si modernizat in perioada 2002 - 2003, Complexul Hotelier Europa are la baza un concept arhitectural de exceptie.Pe parcursul intregului an, Hotel Europa are de oferit ceva oricui. Plajele cu nisip fin, apa sarata a marii, apa sarata din lacul Techirghiol, namolul sapropelic, soarele, aerosolii marini ofera conditii optime pentru relaxare, wellness si agrement pe coasta Marii Negre.

Complet renovat si modernizat in perioada 2002-2003, Complexul Hotelier Europa, avand la baza un concept arhitectural de exceptie, se afla la distanta de numai cateva minute de centrul statiunii Eforie Nord si la doar 200 de metri de propria plaja. Un mediu natural nealterat, constand din parcul de aprox. 30000 mp si plaja privata de cca 20000 mp la Marea Neagra, sporeste inca si mai mult valoarea acestei locatii.

2. Management
Pierre Boissel este, din 3 ianuarie 2007, noul director general al Ana Hotels, dupa ce, in perioada decembrie 1999 - septembrie 2001, a fost director general al hotelului Crowne Plaza si director operational al lantului Intercontinental pentru Europa de Est, a anuntat Ana Hotels.
Pierre Boissel a absolvit cursuri de specialitate la Educational Institute of Michigan University (SUA), Meridien Institute (Franta), Roffey Park Management College (Marea Britanie), Cornell University (SUA), Hotel School din Nisa (Franta) si a mai fost director general al hotelului Holiday Inn din Disneyland Paris (Franta), al hotelului Intercontinental din Taskent (Uzbekistan) si al hotelurilor Amman & Petra Forum din Amman (Iordania), director operational al hotelurilor Intercontinental din Zagreb (Croatia), din Belgrad (Serbia) si din Moscova (Federatia Rusa). A lucrat, de asemenea, in hoteluri din Germania, Marea Britanie, Arabia Saudita, Gabon, Coasta de Fildes", se afirma intr-un comunicat al Ana Hotels.


"Pierre Boissel a mai lucrat in Romania, in perioada decembrie 1999 - septembrie 2001, ca director general al hotelului de cinci stele Crowne Plaza din Bucuresti, care apartine societatii Ana Hotels, si director operational al lantului Intercontinental pentru Europa de Est. In acea perioada a imbunatatit standardele de operare in hotel, fiind distins cu premiul "Purtatorul de torta" - cea mai inalta distinctie profesionala din lantul hotelier Intercontinental", se mai afirma in comunicatul remis NewsIn.

Societatea comerciala Ana Hotels SA este membra a Ana Holding si are in proprietate sapte hoteluri: doua unitati de cinci stele in Bucuresti (hotelurile Hilton si Crowne Plaza), doua unitati de patru stele in Eforie Nord (hotelurile Europa si Astoria) si alte trei, de patru si trei stele, in Poiana Brasov (hotelurile Sport, Bradul si Poiana). La Eforie Nord, societatea detine singura marina privata din Romania - Ana Yacht Club - destinata operarii ambarcatiunilor de agrement.Societatea Ana Turism SRL face parte din grupul de firme Ana Holding, controlat de omul de afaceri si fost vicepremier George Copos, si deruleaza activitati specifice unei agentii de turism touroperatoare, oferind servicii de turism conexe, asigurari multiple de calatorie si asistenta turistica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.