Management si marketing hotelier

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Membrii clubului Sase Continente beneficiaza de bonusuri in distante de zbor pe majoritatea liniilor aeriene importante pentru sejururi la hotelurile Inter - Continental. Se prezinta cardul la receptie impreuna cu cardul de fidelizare al liniei aeriene preferate. Clubul Sase Continente in general dubleaza distantele de zbor oferite ca bonus de companiile aeriene iar daca sejurul este de tip Busine[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Management si marketing hotelier

Membrii clubului Sase Continente beneficiaza de bonusuri in distante de zbor pe majoritatea liniilor aeriene importante pentru sejururi la hotelurile Inter - Continental. Se prezinta cardul la receptie impreuna cu cardul de fidelizare al liniei aeriene preferate. Clubul Sase Continente in general dubleaza distantele de zbor oferite ca bonus de companiile aeriene iar daca sejurul este de tip Business sau Leisure se acorda a triplare a bonusului.

Airport Chanffeur Service asigura intampinare la aeroport. Un sofer in uniforma ofera clientului asistenta la bagaje si transport cu un automobil special. Taxele pentru acest serviciu sunt similare cu preturile locale ale companiilor de taxi si se includ in nota de plata ca " Transfer Airport ".In timpul calatoriei de la aeroport la hotel soferul va anunta ora sosirii in hotel astfel incat receptia sa completeze formularele de sosire. Clientul va ocoli receptia fiind condus direct in camera.

Ca sistem de sine statator, rolul si locul turismului se defineste prin activitatile componente - cazare, alimentatie publica, transport, agrement, tratament etc., considerate ca subsisteme, cu stranse interrelatii in cadrul sisAZtemului si cu determinari sau influente in alte sisteme. Prin faptul ca actioneaza in directia introducerii in circuitul economic intern si international a conditiilor naturale, a patrimoniului cultural-istoric, a reaAZlizarilor economice, turistul contribuie direct si indirect la ridicarea ecoAZnomica a unor localitati sau zone stimuland dezvoltarea transporturilor,

Din ce in ce mai mult si cu o pondere tot mai mare turismul se afirma in cadrul schimburilor dintre tari.Dupa 1990 in turismul romanesc ca si in ansamblul ramurilor economiei au avut loc procese de restructurare, reorganizare si reorientare catre economia de piata.
Transformarea economiei romanesti intr-o economie de piata preAZsupune atat asigurarea stabilitatii macroeconomice cat si restructurarea secAZtoriala, in sensul acordarii prioritatii acelor sectoare care prin specificul lor se propun a fi eligibile intr-o prima etapa a restructurarii economice.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.