MIG-29 Fulcrum

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.75

nivel: Facultate

Fortele Aeriene Rusesti au inceput un program de modernizare pentru 150 de MIG-uri. Modelul modernizat v-a fi denumit MiG-29SMT. Modernizarea are ca scop: zbor pe o distanta mai mare, avioanele vor putea duce o incarcatura mai mare, vor avea un nou tip de geam pentru carliga, un radar imbunatatit si v-a fi posibila realimentarea cu combustibil in zbor. Radarul se numeste "Phazotron Zhuk", este cap[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: MIG-29 Fulcrum

Fortele Aeriene Rusesti au inceput un program de modernizare pentru 150 de MIG-uri. Modelul modernizat v-a fi denumit MiG-29SMT. Modernizarea are ca scop: zbor pe o distanta mai mare, avioanele vor putea duce o incarcatura mai mare, vor avea un nou tip de geam pentru carliga, un radar imbunatatit si v-a fi posibila realimentarea cu combustibil in zbor. Radarul se numeste "Phazotron Zhuk", este capabil sa urmareasca zece tinte in acelas timp pe o raza maxima de 245 km.

Daimler Chrysler Aerospace (DASA) modernizeaza 22 de MIG-uri pentru Fortele Aeriene Poloneze. Modificarile sunt necesare pentru a adapta avioanele la standardele NATO, prioritate pentru intrarea Poloniei in NATO. DASA a facut modernizari similare pentru fosta Republica Democrata Germna de Est. DASA, in cooperare cu OPAM MiG, ofera pachete de modernizare pentru MIG-29, si au semnat accorduri cu Romania si Bulgaria.

ArmamentulMIG 29 este echipat cu sapte tipuri de armament: pana la doua rachete aer-aer R-27 de raza medie, sase rachete aer-aer R-73 si R-60 de raza scurta, 4 incarcaturi cu S-5, S-8, S-24 rachete neghidate si pana la de 3.000 kg. de bombe. Din arsenalul MIG-ului mai face parte o mitraliera de 30mm cu 150 de gloante.R-27 este disponibila in doua variante: R-27R care este ghidata prin radar si R-27T care este ghidata prin infrarosu. Racheta poate intercepta tinte cu viteza de 3500km pe ora la altitudiini intre 0.02 si 27km, iar separarea maxima dintre avion si tinta este de 10km.

R-73 este o racheta, de raza scurta din toate punctele de vedere. Este cunoscuta de NATO sub numele de cod "AA-11 Archer". Racheta este ghidata prin infrarosu, poate intercepta tinte intre altitudinile de 0.02 si 20km cu 2500km pe ora.
R-60 (nume de cod NATO "AA-8 Aphid"), de raza scurta. R-60 este ghidata printr-un system imbunatatit de infrarosu, cu "fotodetector", are un focos mai "greu".
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.