Lumi extraterestre

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.96

nivel: Liceu

Va vom prezenta cateva date despre orasul Trokonidal, capitala planetei Talen, locul de unde vin. Ca infatisare avem o fizionomie asemanatoare, insa ochii ne sunt mult mai mari, mainile au trei degete, picioarele au patru degete, inaltimea este cam 1,5 m, iar cavitatea bucala este mult mai mica avand forma unui orificiu circular. De asemenea, nu avem par decat in zona capului, dar si aici foarte p[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Lumi extraterestre

Va vom prezenta cateva date despre orasul Trokonidal, capitala planetei Talen, locul de unde vin. Ca infatisare avem o fizionomie asemanatoare, insa ochii ne sunt mult mai mari, mainile au trei degete, picioarele au patru degete, inaltimea este cam 1,5 m, iar cavitatea bucala este mult mai mica avand forma unui orificiu circular. De asemenea, nu avem par decat in zona capului, dar si aici foarte putin. Entitatile Yin (feminine) au gene, iar cele Yang (masculine) nu poseda asa ceva. Pigmentul pielii noastre este de culoarea abanosului.

Asadar, prezentarea Templui Fizic ar fi aceea a primei case pe care o avem. Din punct de vedere al imbracamintii, folosim haine care sunt in perfecta rezonanta cu noi si care se autoregleaza in functie de ceea ce avem nevoie ca radiatiile din mediul inconjurator. La timpul potrivit vom discuta mai mult despre acest aspect, Al treilea corp fizic il reprezinta casele, la fel ca si toate instrumentele pe care le folosim, ele reprezentand cel de-al treilea grad de relatie cu exteriorul.

Ca organizare, orasul Trokonidal are o zona centrala in care se aduna locuitorii pentru a lua hotarari imortante; de asemenea, aici locuiesc un grup de entitati venitede pe steaua centrala si care ne ajuta sa intelegem sensul transformarilor universale. Toate sistemele tehnologice sunt coordonate mental, avand posibilitatea de autoreglaj in functie de necesitati, si, practic, ele autoperfectionandu-se prin folosire, randamentul este de 100%. Navele pe care le folosim noi sunt coordonate cu ajutorul cristalelor.

ca o imagine mai clara, in centrul fiecarei nave se afla un cristal sferic inconjurat de alte forme diferite, care au diferite roluri si sunt coordonate prin cristalul principal. Genul de calatorie pe care il realizam noi este diferit de conceptul de deplasare pe care il asociati voi cu cel de calatorie.Intr-o formula mai clara, noi deplasam spatiul in timp, fata de imaginea cu care v-ati obisnuit, si anume aceea de a va deplasa in spatiu...

Unul din avantajele orasului Trokonidal este posibilitatea sa de deplasare, astfel incat el poate fi asociat cu o colonie mobila. Cum se deplaseaza acesta? Tot prin imaginatie, deci prin folosirea fortei mentale. Un alt aspect: Fiecare cladire, fiecare obiect emna un sunet, iar prin sinteza lor se realizeaza o simfonie, orice oras, de fapt, la acest nivel putand fi asociat cu o orga cosmica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.