Lista de servicii

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Facultate

COM+ Event System (DISABLE) - Nu cunosc vreo aplicatie care sa foloseste COM+ ,dar daca setam pe Manual, multe servicii vor aplela la el si va porni oricum.
COM+ System Application (DISABLE) - La fel ca si COM+ Event System
Computer Browser (DISABLE) - Contine o lista a calculatoarelor din retea. Acest serviciu nu este necesar unui sistem de sine statator. Daca aveti retea sau dori[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Lista de servicii

COM+ Event System (DISABLE) - Nu cunosc vreo aplicatie care sa foloseste COM+ ,dar daca setam pe Manual, multe servicii vor aplela la el si va porni oricum.
COM+ System Application (DISABLE) - La fel ca si COM+ Event System
Computer Browser (DISABLE) - Contine o lista a calculatoarelor din retea. Acest serviciu nu este necesar unui sistem de sine statator. Daca aveti retea sau doriti sa dati share la fisiere pentru reteaua de acasa ar trebui sa porniti acest sistem.

Cryptographic Services (DISABLE) - In esenta confirma semnaturile fisierelor Windows. S-ar putea ca odata dezactivat acest serviciu sa va apara mereu o casuta de dialog care sa se planga de drivere necertificate.
DHCP Client (DISABLE) - Primeste o adresa dinamica de IP de la serverul vostru DHCP. Daca aveti un IP static ( un IP care nu se modifica) puteti sa dezactivati acest serviciu. Daca folositi modemul sau aveti un IP dinamic lasati-l cum este.

Distributed Link Tracking (DISABLE) - Mentine link-uri cu fisierele NTFS in cadrul calculatorului sau in cadrul unui domeniu. Nu cred ca multi au nevoie de asa ceva.
Distributed Transaction Coordinator (DISABLE) - Are grija de tranzactiile care solicita resurse multiple. Nu intrebati, pentru ca nu stiu :) Eu am avut-o dezactivata si a mers fara probleme.

DNS Client (Automatic) - Are grija de numele DNS si functiile de control ale domeniului Active Directory. Am constatat ca daca dau disable, navigarea pe Internet este mai inceata. Ii lua mai mult sa caute numele DNS cu acest seviciu setat pe off. Se poate sa fi fost doar calculatorul meu de vina, oricum puteti testa personal.
Error Reporting Service (DISABLE) - Telefoneaza acasa la Microsoft cand apar erori. Dezactivati!
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.