Lectie demo grafica de calculator

1x punct

categorie: Informatica

nota: 9.14

nivel: Liceu

Pentru multi dintre dumneavoastra utilizarea curenta a unui calculator nu mai este un secret. Din acest motiv in curs sunt prezentate pe scurt notiunile legate de operarea unui calculator. Indeajuns insa pentru cei care, desi inzestrati cu talent pentru grafi ca, nu sunt deprinsi cu lucrul pe calculator. Cursul Eurocor de Grafi ca pe calculator (Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe InDesign) se axea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Lectie demo grafica de calculator

Pentru multi dintre dumneavoastra utilizarea curenta a unui calculator nu mai este un secret. Din acest motiv in curs sunt prezentate pe scurt notiunile legate de operarea unui calculator. Indeajuns insa pentru cei care, desi inzestrati cu talent pentru grafi ca, nu sunt deprinsi cu lucrul pe calculator. Cursul Eurocor de Grafi ca pe calculator (Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe InDesign) se axeaza, in principal, pe prezentarea aplicatiilor uzuale pentru grafi ca vectoriala si prelucrare
de imagini. Pilonul cursului este construit din trei produse: CorelDraw X3, Adobe Photoshop CS4 si Adobe InDesign CS4. Am considerat ca aceste trei aplicatii permit rezolvarea in mare masura a tuturor problemelor de prelucrare grafi ca.

Deoarece Institutul Eurocor nu este furnizor de softuri pe calculator, nu se obliga sa ofere softurile mai sus mentionate. De aceea, va recomandam folosirea variantelor demo ale acestor programe.
CorelDraw reprezinta in acest moment un "reper" in prelucrarea grafi ca vectoriala, avand in vedere simplitatea si usurinta cu care se manevreaza. Mai mult decat atat, aplicatia pune la dispozitia utilizatorului o serie de instrumente, functii si efecte pentru
grafi ca, astfel incat singura bariera ramasa in calea reusitei oricarei lucrari o constituie doar lipsa imaginatiei si nerabdarea noastra.

Avantajul grafi cii vectoriale este sustinut
in CorelDraw si de posibilitatile de "manevrare" a imaginilor (grafi ca bitmap) fapt ce permite realizarea de constructii complexe mixte vectoriale/bitmap. Adobe Photoshop vine sa completeze ansamblul aplicatiilor de grafi ca ca un puternic instrument de prelucrare a imaginilor. Cu putin "antrenament", Adobe Photoshop ne
este util si in creatia de imagini (nu numai in prelucrare). Cu ajutorul lui puteti realiza toate elementele bitmap dintr-o lucrare.
Adobe InDesign completeaza acest trio cu facilitatile sale putand fi considerat un "integrator" al obiectelor realizate cu ajutorul celorlalte doua aplicatii.

Cursul este realizat in conformitate cu standardul ocupational in vigoare si se adreseaza tuturor celor care iubesc grafi ca pe calculator, fi e ca acum se initiaza, fie ca isi aprofundeaza cunostintele. Materialul este accesibil, fi ind sustinut de ilustratii si capturi de imagini reprezentative.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.