La serviciu

1x punct

categorie: Psihologie

nota: 9.77

nivel: Facultate

Nu amplasati biroul in fata unui perete gol. Agatati macar un tablou pe acel perete.Nu plasati recipiente goale (vaze, cutii etc) langa usa de la intrarea in birou. Amplasati un acvariu de pesti in birourile foarte populate sau in spatiile aglomerate (sali de asteptare, holuri etc). Un acvariu sau o fantana amplasata in zona de sud-est a biroului atrage succesul afacerilor dv.Asezati un cristal in[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: La serviciu

Nu amplasati biroul in fata unui perete gol. Agatati macar un tablou pe acel perete.Nu plasati recipiente goale (vaze, cutii etc) langa usa de la intrarea in birou. Amplasati un acvariu de pesti in birourile foarte populate sau in spatiile aglomerate (sali de asteptare, holuri etc). Un acvariu sau o fantana amplasata in zona de sud-est a biroului atrage succesul afacerilor dv.Asezati un cristal in sud-estul incaperii pentru relatii profesionale armonioase.

Un obiect verde amplasat in coltul de sud-est al incaperii este un garant al prosperitatii afacerii.Nu plasati ghivece cu cactusi sau plante ascutite in birourile unde va desfasurati afacerile. Asezati biroul personal la mijlocul peretelui de nord sau de sud al incaperii pentru a atrage succesul profesional si recunoasterea meritelor. Asezati biroul in coltul de sud-est al incaperii pentru a atarge succesul financiar.

Amplasati telefonul intr-o zona de sud pentru a va bucura de buna reputatie sau in coltul de nord-vest pentru a va bucura de relatii benefice.Plasati in fata biroului fotografii sau tablouri reprezentand peisaje montane (dar fara rauri, ape, cascade). Nu amplasati biroul indreptat spre un colt proeminent al incaperii sau al altui articol de mobiler.Nu amplasati in zona de nord a biroului ghivece cu plante.
Daca nu aveti ferestre langa biroul de lucru, amplasati in fata o fotografie ce sugereaza natura sau asezati pe birou o planta.

Nu amplasati biroul lipit de peretele care desparte incaperea de lucru de baie. Daca nu puteti evita, creati un paravan textil intre birou si perete.Nu evitati culoarea la locul de munca. Un mediu viu colorat este stimulativ, deci nu exagerati cu griurile si negrul la serviciu. Cateva note de culoare pot fi binevenite: rosu in zona faimei, albastru in zona carierei, verde in zona banilor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.