Kiroterapia

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.74

nivel: Facultate

Dr. Maria Kant s-a nascut la Chisinau. A studiat medicina in capitala Moldovei si s-a specializat in fizioterapie la Moscova. A lucrat cinci ani in fosta RDG, iar in 1991 a venit in Romania. Ramasa singura pe lume dupa decesul sotului, Vladimir Kant - un celebru medic si un veritabil stra-stranepot al filosofului german Immanuel Kant, d-na doctor l-a adus in ajutor pe fiul sau dintr-o casatorie an[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Kiroterapia

Dr. Maria Kant s-a nascut la Chisinau. A studiat medicina in capitala Moldovei si s-a specializat in fizioterapie la Moscova. A lucrat cinci ani in fosta RDG, iar in 1991 a venit in Romania. Ramasa singura pe lume dupa decesul sotului, Vladimir Kant - un celebru medic si un veritabil stra-stranepot al filosofului german Immanuel Kant, d-na doctor l-a adus in ajutor pe fiul sau dintr-o casatorie anterioara, dr. Alexandru Pautov, un bun cardiolog, specializat la Moscova la celebrul Institut Pirogov.

Bioterapia, kiroterapia, kinetoterapia, biomasajul, biodiagnosticarea, clarviziunea - sunt tehnici neconventionale pe care cei doi basarabeni le-au mostenit de la "buna Anghelina", mama Mariei, care avusese harul bioenergiei, vindecandu-si copiii de dureri de cap printr-o simpla atingere a fruntii, iar de orice alte boli prin rugaciune, ceaiuri si tincturi de ierburi. - D-na doctor, cititorii nostri sunt curiosi sa afle ce este kiroterapia. Cum ati daruit vederea acelei fetite din Constanta?

Prin kiroterapie... Adica, prin acea metoda de reasezare manuala (manipulare) a vertebrelor coloanei vertebrale. Multi oameni nici nu-si dau seama cat de mult depinde sanatatea noastra de functia normala a coloanei vertebrale. Complicatiile in momentul nasterii omului traumatizeaza partea cervicala a coloanei, care, pe parcursul cresterii, deformeaza intreaga coloana vertebrala. Procesul incepe putin cate putin, deseori neobservat.

- Deci, kiroterapia este terapia prin reasezarea manuala a vertebrelor?
- Exact. Exista peste 600 de astfel de reasezari - atat ale coloanei, cat si, in general, ale oaselor. Prin aceste manipulari se poate reface, practic, intreg echilibrul energetic si biofizic al organismului, deoarece coloana este responsabila de functionarea intregului corp uman. Orice deviatii ale coloanei vertebrale provoaca o increngatura incredibila de suferinte, multe dintre ele neavand, in aparenta, nici o legatura cu axa scheletica.

Dupa cum puteti banui, cu cat mai devreme sunt adusi la noi cei suferinzi, cu atat mai sigura va fi vindecarea sau, cel putin, ameliorarea. Copiii sunt pacientii nostri preferati, deoarece rezultatele pozitive sunt mult mai evidente la o varsta frageda.
- Se spune ca durerea de cap este strans legata de suferinte, uneori Nu exista persoana care sa nu fi cunoscut durerea de cap macar o data in viata.

Savantii recunosc ca pana la 90% din populatie sufera de dureri de cap. Dereglarile coloanei vertebrale sunt, intr-adevar, unele dintre cauzele majore ale acestor dureri. De aceea, cabinetul nostru este interesat, cu precadere, de tratarea unor afectiuni precum spondiloza cervicala - una dintre bolile ce-si anunta prezenta prin insuportabile dureri de cap, de ceafa si prin amorteala pielii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.