John Cena

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 8.31

nivel: Liceu

Cena a reușit cu succes să își mențină tilul WWE într-un Elimination Chamber în ianuarie la New Years Revolution.După meci,Vince McMahon a apărut în culise și a anunțat că Cena va trebui să își apere titlul din nou,dar de data asta împotriva lui Edge.Cena a încasat două spear-uri sângeroase de la Edge, fiind învins prin pin fall,iar Edge a devenit noul Campion WWE.

Trei săptămâni ma[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: John Cena

Cena a reușit cu succes să își mențină tilul WWE într-un Elimination Chamber în ianuarie la New Years Revolution.După meci,Vince McMahon a apărut în culise și a anunțat că Cena va trebui să își apere titlul din nou,dar de data asta împotriva lui Edge.Cena a încasat două spear-uri sângeroase de la Edge, fiind învins prin pin fall,iar Edge a devenit noul Campion WWE.

Trei săptămâni mai târziu,după ce și-a pierdut titlul,Cena l-a înfrânt pe Edge la Royal Rumble pentru a recâștiga titlul înapoi. John Cena avea sa faca la Wrestlemania 22 meciul vietii oprindul pe Asasinul cerebral sa castige inca un titlu WWE.Triple H are 10 titluri mondiale castigate in cariera. Publicul a început să îl placă pe Cena după PPV-ul "Backlash",când a început să lupte alături de Shawn Michaels în meciuri contra Spirit Squad.După ce Cena s-a oprit să mai lupte împotriva Spirit Squad,a început a lupta împotriva lui Rob Van Dam.

La RAW pe 22 mai, Rob Van Dam l-a provocat pe Cena l-a un meci pentru titlu, la PPV-ul care urma să vină, ECW-One Night Stand.La acel PPV,Cena a fost huiduit de toți fani,care aveau tot felul de obiecte "Anti-Cena".Cena a fost vizibil afectat de către reacția publicului care nu a fost perfect justificata , datorita faptului ca acesta este un wrestler stralucit ,și a încercat să facă manevre care nu îi stăteau în fire numai ca să facă publicul să îl placă,desi publicul din ECW iubeste doar wrestlarii din acea federatie,dar publicul i-a răspuns încercărilor lui cu "You still suck" si vesnicul "BOOO".Cena și-a pierdut titlul la acel eveniment când Edge a apărut de sub apron și i-a făcut lui Cena un spear peste masă,iar Rob Van Dam i-a aplicat un Five-Star Frog Splash.Cu doi arbitri făcuți knock-out(primul-lovit de Cena iar al doilea de Edge),Paul Heyman,care nu avea voie sa intre in ring,totusi a intrat numărându-l pe Cena până la 3 și oferindu-i lui RVD prima sa centura WWE.

Dupâ ce Edge i-a luat titlul lui Rob Van Dam,Cena l-a provocat la un meci pentru centura WWE incepand iar feudul.Dacă Cena câștiga,primea centura,dar dacă pierdea,era trimis din RAW în SmackDown!.Meciul a fost ales de Edge,TLC, pentru că până atunci el nu mai pierduse un astfel de meci, și a avut loc in Canada,țara in care sa nascut Edge. El a acceptat meciul,în acel meci,Cena avea să își recapete titlul WWE de la Edge,facându-i acestuia un FU de pe o scară peste două mese.După meci și-a repersonalizat centura.

2007

Anul 2007 este unul important pentru Cena. Chiar la inceputul anului, el a avut un meci cu Kevin Federline. John a terminat meciul invins. Mai tarziu, in acea noapte Cena s-a razbunat pe Federline printr-un `body slamming` in spatele scenei. Tot la inceputul lui 2007 John Cena a devenit primul care l-a invins pe Samoan Bulldozer, Umaga in acest an. A avut nenumarate conflicte cu Regele Booker, Bobby Lashley, Randy Orton, Mick Foley, Great Khali, Umaga si multi altii. John Cena a devenit cunoscut in primul rand ca jucator de wrestling, dar in afara de timpul petrecut in ring, el face si muzica.

Si-a interpretat cea de-a cincea melodie de intrare la Campionatul World Wrestling Entertainment - `Basic Thugonomics`, piesa aparand si pe albumul cu coloana sonora a WWE, intitulat `WE Originals`. Un alt cantec al lui John Cena - `Untouchables` a aparut de asemenea pe un disc soundtrack WWE - `Theme Addict`. LP-ul de debut a fost inregistrat impreuna cu varul sau Tha Trademarc si se numeste `You Can't See Me`. Primul single de pe acest material a fost `Bad, Bad Man`. Melodia a beneficiat de un videoclip, o parodie a culturii anilor ’80 si a show-ului de televiziune `The A-Team`.

Cel de-al doilea single de pe `You Can't See Me` a fost `Right Now`. John Cena a colaborat cu mai multe personalitati din lumea hip hop-ului, printre care Bumpy Knuckles, 7L & Esoteric, MURS , E-40 si Chingo Bling. Spre sfarsitul anului 2007 a pierdut centura in urma unei accidentari la bratul drept, iar noul Campion WWE este Ucigasul de Legende Randy Orton.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.