Jigoku Shoujo returns

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.97

nivel: Liceu

Un taram necunoscut, o lume a carui apus de soare nu inceteaza sa dispara, ca si cum timpul ar fi oprit in loc : o lume necunoscuta in care soarele mereu apune : nici prea cald, dar nici prea frig, mereu primavara si rareori adierea vantului. O casa din lemn inconjurata de pomi, tufisuri si verdeata, cu flori rosii ca macul, iar in spatele casei fiind un lac. Pe marginea podelei, langa lac, statea[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Jigoku Shoujo returns

Un taram necunoscut, o lume a carui apus de soare nu inceteaza sa dispara, ca si cum timpul ar fi oprit in loc : o lume necunoscuta in care soarele mereu apune : nici prea cald, dar nici prea frig, mereu primavara si rareori adierea vantului. O casa din lemn inconjurata de pomi, tufisuri si verdeata, cu flori rosii ca macul, iar in spatele casei fiind un lac. Pe marginea podelei, langa lac, stateau 3 persoane, printre care si o femeie, imbracata intr-un kimono albastru cu floricele si parul prins in 2 cozi, frumos aranjat. Un baiat imbracat ca un adolescent, statea rezemat de stalpul din lemn, parul fiindu-i pe o parte, doar un ochi acoperit. Cealalta persoana, un batran cu o palarie pe cap privea spre lac :

Rika alerga cat putu de tare, luandu-o spre iesirea din curtea casei sale, alergand desculta si plangand fara oprire. O lua prin parcul din apropiere, desi Yoru si ceilalti pornira dupa ea, Ayaka sunandu-i parintii si doctorul. Rika alerga, oprindu-se in fata unui magazin, afara incepand sa ninga. Oamenii treceau pe langa ea, desi se uitau mirati. Rika atinse geamul de la magazinul in fata caruia se oprise, cu lacrimi in ochii, cand un grup de fete trecura pe langa ea, dupa ce iesira din magazin :

Umbra jalnica imbracata in intuneric, ale tale actiuni cauzeaza oamenilor durere si suferinta, al tau nesincer suflet inecat in ale tale pacate. Ti-ar placea sa vezi cum e moartea?! spuse fata intinzandu-si bratl, o cununa de flori venite din kimono aparandu-i in fata insotite de un clinchet de clopotei.
Yoru cazu intr-un gol intunecat. Dupa cateva minute, se trezi intr-o lume intunecata, pe cer fiind o stea roz. Se alfa intr-o barca, condusa de fata ciudata, pe margini fiind lampi cu lumanari aprinse.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.