Istoria prin prisma sectiunii de aur

7x puncte

categorie: Istorie

nota: 10.00

nivel: Facultate

In confirmarea Fatalismului Divin, am expus o exemplificare acestui fapt prin analiza istoriei nationale a diferitor popoare si istoriile personale a oamenilor bine cunoscuti. Fenomenul istoric a fost analizat prin prisma "Sectiunii Divine". Aceasta sectiune este una din multele Legi ale Creatorului. Constientizez, ca toate concluziile reiese din ipoteza prezentata. Rezultatele analizelor fenomene[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Istoria prin prisma sectiunii de aur

In confirmarea Fatalismului Divin, am expus o exemplificare acestui fapt prin analiza istoriei nationale a diferitor popoare si istoriile personale a oamenilor bine cunoscuti. Fenomenul istoric a fost analizat prin prisma "Sectiunii Divine". Aceasta sectiune este una din multele Legi ale Creatorului. Constientizez, ca toate concluziile reiese din ipoteza prezentata. Rezultatele analizelor fenomenelor istorice prin prisma "Sectiunii de AUR sau Divine" confirma nu numai ipoteza existentei Fatalismului, dar si demonstreaza un aspect cu totul deosebit asupra istoriei care este, nimic altceva, ca materializarea Planului Creatorului.

Desigur s-ar putea cauta si gasi si alte exemple, eu am prezentat unele exemple din istoria popoarelor si vietile personale, dar prin analiza celor prezentate, se confirma legitimitatea fenomenelor istorice, deci si universalitatea sectiunii de AUR. Cred ca Universul fiind Creatiunea lui Dumnezeu are un scop, un Plan Divin, un ritm, iar procesele si cele mici si cele mari, se desfasoara inevitabil, armonios si foarte precis. Aceasta legitimitate ar permite ipotetic, precalcularea aparitiei sau disparitiei unor fenomene istorice majore, calitative, importante.

Atit persoanele individuale cit si popoarele apar, se dezvolta si dispar conform Planului Divin, iar constantele stabilite de catre stiinta ca de exemplu K confirma armonia, determinismul fenomenelor istorice, fac o legatura virtuala dintre Trecut, Prezent si Viitor.
Nici Trecutul nici Viitorul nu exista real, deoarece Universul exista numai in Prezent. Trecutul a fost si nu mai exista, Viitorul va fi si inca nu exista.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.