Iritem fesier

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.95

nivel: Facultate

Alta parere este sa scu-dati cateva minute bebelusul intr-o chiuveta sau o cada cu apa calduta, f ecare data cand ii schimbati scutecul. Astfel pielea va fi permanent cuAZrata si eritemul va disparea.
alati cu ceai de plante. Nimic nu e mai patetic ca un bebelus suferind a un eritem fesier urat, spune fitoterapeutul Douglas Schar. Bebelusii isi xorima starea lor mizerabila prin lacrimi si e[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Iritem fesier

Alta parere este sa scu-dati cateva minute bebelusul intr-o chiuveta sau o cada cu apa calduta, f ecare data cand ii schimbati scutecul. Astfel pielea va fi permanent cuAZrata si eritemul va disparea.
alati cu ceai de plante. Nimic nu e mai patetic ca un bebelus suferind a un eritem fesier urat, spune fitoterapeutul Douglas Schar. Bebelusii isi xorima starea lor mizerabila prin lacrimi si este suficient ca sa-i vina si unui dult sa planga. Dar plantele medicinale pot sari in ajutor. Un decoct puterAZnic de galbenele, aplicat regulat, va rezolva rapid situatia.

Adaugati 2 linAZguri de flori uscate de galbenele la 500 ml de apa si fierbeti la foc mic, in-tr-un vas acoperit, 20 de minute. Strecurati fiertura si folositi-o pentru a spala poponeata bebelusului ori de cate ori ii schimbati scutecul, iar infla-matia va ceda rapid, spune Schar. Sau cumparati unguent cu galbenele si aplicati de cateva ori pe zi.
Nu dati bebelusului bere sau curry. Alimentele condimentate, alcoolul si fructele acide pot afecta calitatea laptelui dvs. si in consecinta urina si scaAZunul bebelusului vor fi mai iritante pentru piele. Verificati-va dieta, sugeAZreaza dr. Amiel.

Pentru cazuri de urgenta folositi scutece superabsorbante. ScuteceAZle superabsorbante au o actiune salvatoare in batalia bebelusului pentru un fundulet uscat. "Cred ca sunt lucrul cel mai bun care exista pentru a preveni eritemul fesier", spune pediatrul Morris Green.
Un articol dintr-o revista medicala mentioneaza faptul ca unii parinti au re-'atat ca funduletele bebelusilor lor s-au acoperit de un eritem fesier ciudat, aratand ca niste "margelute stralucitoare". Medicii care au investigat eruptia misterioasa au remarcat ca toti copilasii afectati purtau scutece superabsor-

ante. Exista vreo legatura? Da. "Margelutele" sunt de fapt materialul gela-'nos c*1"6 face ca scutecele superabsorbante sa fie atat de performante.
antitati mici de material pot trece prin stratul superior, ajungand pe pielea Copilasului. Medicii spun ca materialul nu este toxic si ca nu exista motive de '"gnjorare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.