Introducere in FrontPage

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Facultate

Planificarea cu grija si organizarea site-ului inca de la inceput poate salva o multime de timp dupa inceperea lucrului efectiv. Astfel, organizarea site-ului cuprinde nu numai amplasamentul fisierelor ci si examinarea necesitatilor site-ului, profilul de audienta, scopurile site-ului. In plus, se pot lua in considerare si necesitati tehnice, precum accesul utilizatorilor, browser-ul utilizat, plu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Introducere in FrontPage

Planificarea cu grija si organizarea site-ului inca de la inceput poate salva o multime de timp dupa inceperea lucrului efectiv. Astfel, organizarea site-ului cuprinde nu numai amplasamentul fisierelor ci si examinarea necesitatilor site-ului, profilul de audienta, scopurile site-ului. In plus, se pot lua in considerare si necesitati tehnice, precum accesul utilizatorilor, browser-ul utilizat, plug-in-urile si restrictiile de download.

Dupa organizarea informatiilor si determinarea structurii se poate incepe efectiv activitatea de creare a site-ului. De asemenea, mai trebuie luate in considerare si urmatoarele elemente:Pentru crearea unui site web in FrontPage se utilizeaza FileNewPage or Web, dupa care se alege fie Empty Web (site web alb, fara nici o pagina), fie Web Site Templates, in acest caz site-ul fiind creat pe baza unui model deja existent.De asemenea, mai exista posibilitatea utilizarii unui asistent pentru importul de site-uri de web cat si crearea unui site web bazat pe SharePoint Team Service.

Crearea de pagini web se poate face, la fel ca si pentru site-uri, din FileNewPage or Web si apoi alegerea fie a unei pagini albe, fie crearea unei pagini bazate pe un model (template).In momentul crearii unui nou site web sau la deschiderea unuia existent, FrontPage deschide in mod automat tipul de vizualizare Navigation in care se poate observa o reprezentare grafica ierarhica a site-ului. Odata cu crearea primei pagini in site (numita automat index.htm), FrontPage asigneaza acestei pagini un mic grafic de identificare (pagina este si pagina principala home page).

In vederea Navigation, FrontPage deschide automat si bara de instrumente cu acelasi nume care permite diverse functii referitoare la o pagina web (adaugare, includerea in bara de navigatie, etc.)Crearea unei structuri de navigatie a unui site web in vederea Navigation activeaza facilitati precum banner-e la nivel de pagina, bare de navigare bazate pe aceasta structura care sunt actualizate automat la adaugarea, stergerea sau modificarea (locului) unei pagini in site.
In Navigation se pot crea noi pagini web fantoma (nu sunt create efectiv), acestea permitand experimentarea cu structura si organizarea unui site inainte de adaugarea de continut.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.