Intreaga viata a unui produs

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.85

nivel: Liceu

Putem spune ca viata unui produs este formata din doua mari parti. In prima parte, cea virtuala, avem in primul rand activitati de proiectare a produsului cum sunt: proiectarea fabricatiei, proiectarea distributiei si vinzarilor, proiectarea service-ului si a mentenantei, proiectarea tehnologiilor necesare reciclarii.Partea a doua, cu activitati usor intrepatrunse cu prima parte, este cea fizica, [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Intreaga viata a unui produs

Putem spune ca viata unui produs este formata din doua mari parti. In prima parte, cea virtuala, avem in primul rand activitati de proiectare a produsului cum sunt: proiectarea fabricatiei, proiectarea distributiei si vinzarilor, proiectarea service-ului si a mentenantei, proiectarea tehnologiilor necesare reciclarii.Partea a doua, cu activitati usor intrepatrunse cu prima parte, este cea fizica, palpabila, componenta principala a ei fiind fabricatia propriu-zisa.


Modelarea si simularea - prin CAD proiectantii pot sa dezvolte produse noi mult mai repede, scazand costurile si riscul.
Module mecatronice - proiectarea mecatronica este o proiectare optimala si integrata a unui sistem mecanic impreuna cu sistemul de control aferent. Exemple: microgiroscopul, fibra optica,
micro celule energetice.

Noi tehnologii de proces cum sunt nanotehnologiile -- In sens larg, nanotehnologia reprezinta orice tehnologie al carei rezultat finit e de ordin nanometric: particule fine, sinteza chimica, microlitografie avansata.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.