Interviu

3x puncte

categorie: Romana

nota: 9.72

nivel: Liceu

Salut!!! Totul a pornit in februarie 2000 cand Andrei si Bogdan Pantiru, Florin Rusu si Claudiu Grosan am decis sa formam o trupa Black Metal. Am sustinut cateva concerte in aceasta formula dupa care Claudiu a decis sa paraseasca trupa, locul lui fiind luat imediat de Teodor Alexuta. In acelasi an, am inregistrat demo-ul "Unchain the Wolf" care a fost produs si distribuit de Axa Valaha Prod. si Ec[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Interviu

Salut!!! Totul a pornit in februarie 2000 cand Andrei si Bogdan Pantiru, Florin Rusu si Claudiu Grosan am decis sa formam o trupa Black Metal. Am sustinut cateva concerte in aceasta formula dupa care Claudiu a decis sa paraseasca trupa, locul lui fiind luat imediat de Teodor Alexuta. In acelasi an, am inregistrat demo-ul "Unchain the Wolf" care a fost produs si distribuit de Axa Valaha Prod. si Eclipse of Life Promulgation Prod. pe un split, alaturi de o trupa germana, Bloody Harvest, si de Beauty of Pain Prod. sub forma de MCD(gold).

Dupa aproximativ doi ani de la aparitia demoului, perioada in care am fost prezenti la mai multe concerte si festivaluri in tara, am lansat albumul "Mass Murder Genesis" la aceeasi casa de discuri, Beauty of Pain Prod. In momentul de fata incercam sa il promovam prin sustinerea a cat mai multe concerte in tara si in strainatate.

2. Titulatura voastra are o puternica incarcatura mitologica si folclorica. Ce v-a determinat sa o alegeti si care a fost motivul pentru care nu ati pastrat etimologia exacta a termenului de origine slava "volkodlak"?Varcolacul este o fiinta ce prin ferocitatea si prezenta sa in atatea legende a influentat multa vreme, multe popoare si tocmai datorita incarcaturii mitologice am ales acest simbol sa ne reprezinte si sa ne inspire in muzica pe care o facem.

Motivul pentru care nu c am pastrat termenul original este faptul ca mai exista o trupa americana cu acest nume si nu am vrut sa apara probleme mai tarziu, si asa am interactionat neplacut cu casa lor de discurs.3. Ca persoane individuale, va caracterizeaza o asa numita filosofie lykantropica ori asemenea aspecte nu constituie ceva esential in viata voastra?

Nu ne caracterizeaza aceasta filosofie, toti suntem persoane calme si destul de retrase; poate tocmai de aceea suntem adeptii unui stil agresiv ca Black-Metalul si a ideilor pe care le promoveaza sa ne descarcam ura pe care o acumulam in urma interactiunii cu oameni care mai de care mai tampiti. Nu consideram lycantropia ca pe un fapt real si ca pe o legenda care ne influenteaza muzica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.