Interventie bioenergetica de grup - marirea rezistentei fata de gripa

7x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.93

nivel: Facultate

Am ramas la faza de energizare a cristalului, de energizare pura si de informatizare, aceste doua elemente pe care vreau sa le facem in cadrul practicii noastre de astazi.Vorbim de informatizare si de interventie BE deocamdata in lumea nevie. Relatia dintre cele 2 lumi, lumea vie si cea nevie, este foarte stransa si ati vazut cazuri concrete, un cristal informatizat isi descarca negativismul sau, [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Interventie bioenergetica de grup - marirea rezistentei fata de gripa

Am ramas la faza de energizare a cristalului, de energizare pura si de informatizare, aceste doua elemente pe care vreau sa le facem in cadrul practicii noastre de astazi.Vorbim de informatizare si de interventie BE deocamdata in lumea nevie. Relatia dintre cele 2 lumi, lumea vie si cea nevie, este foarte stransa si ati vazut cazuri concrete, un cristal informatizat isi descarca negativismul sau, maleficitatea sa asupra celulei vii, asupra organismului. Din aceasta cauza vreau sa insistam mai mult asupra campurilor negative. Asupra FGM-urilor (forme gand malefice).

Am vazut pana acum ca exista o sursa de imbolnavire neconventionala - deocamdata, si cel putin la noi, dar din ce in ce mai mult rescunoscuta- si anume geo-nocivitatea .Exista si o ramura noua geobiologia care se ocupa in mod expres de aceste lucruri.
Asupra a ceea ce am vazut pana acum, (campuri negative de mare maleficitate asupra celulei vii, nodurile Hartman de gradul 1,2, s.a.m.d, a sursele de semnal teluric geonocive) nu putem face altceva decat sa ne indepartam de ele, sa le cunoastem si sa le ocolim.
Pentru noi ca radiestezisti este foarte usor sa le verificam iar daca nu suntem radiestezisti -sa nu radeti - este foarte usor de verificat cu pisica.

Pisicii ii place foarte mult si se simte bine sa doarma pe nodurile Hartman, pe sursele geonocive si nu I se intampla nimic rau, este ciudat dar este o realitate. Celelalte animale, cainele de ex. ocoleste aceste locuri. Daca aveti o pisica (daca nu, imprumutati una) vedeti unde va dori sa doarma si veti sti ca acolo este un loc geonociv. Invers puneti cainele in locul acela si veti vedea ca se va departa de el in urmatoarele 5 minute, nu va sta acolo oricat de somnoros va fi. De asemenea copilul mic pana la 2 ani nu sta pe un loc geonociv, oricum l-ati pune sa stea in pozitia in care doriti dvs. El se va rasuci iar dimineata il veti gasi in alt colt al patului.

Cam asa se pot depista aceste locuri care trebuiesc ocolite, nu putem face nimic in acest sens si sa nu credeti niciodata, cum se mai povesteste, ca diferite stelute sau alte forme geometrice- fie din alama, fie din argint - le opreste nocivitatea. Nocivitatea nu se poate opri, se poate schimba un unghi dar foarte putin si foarte greu.
Am vorbi candva de conuri, ati vazut cum conurile au umbra energetica dar ca sa faca aceasta umbra la un nod Hartman chiar si de gradul 1, ar trebui un con care sa acopere practic jumatate din incapere, deci cade si posibilitatea aceasta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.