Internationalizarea serviciilor

3x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.96

nivel: Facultate

Contractul de furnizare este acel contract de achizitie publica, altul decat contractul de lucrari, care are ca obiect furnizarea unuia sau mai multor produse, prin cumparare, inclusiv in rate, inchiriere sau leasing, cu sau fara optiune de cumparare. Contractul de achizitie publica ce are ca obiect principal furnizarea de produse si, cu titlu accesoriu, operatiuni/lucrari de instalare si punere i[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Internationalizarea serviciilor

Contractul de furnizare este acel contract de achizitie publica, altul decat contractul de lucrari, care are ca obiect furnizarea unuia sau mai multor produse, prin cumparare, inclusiv in rate, inchiriere sau leasing, cu sau fara optiune de cumparare. Contractul de achizitie publica ce are ca obiect principal furnizarea de produse si, cu titlu accesoriu, operatiuni/lucrari de instalare si punere in functiune a acestora este considerat contract de furnizare.

Potrivit art. 4 din O.U.G. nr. 34/2006, contractul de lucrari este acel contract de achizitie publica care are ca obiect: fie executia de lucrari sau executia unei constructii; fie atat proiectarea, cat si executia de lucrari sau atat proiectarea, cat si executia unei constructii; fie realizarea prin orice mijloace a unei constructii care corespunde necesitatii si obiectivelor autoritatii contractante.
Prin constructie se intelege rezultatul unui ansamblu de lucrari de constructii de cladiri sau lucrari de geniu civil, destinat sa indeplineasca prin el insusi o functie tehnica sau economica.

Contractul de servicii este acel contract de achizitie publica, altul decat contractul de lucrari sau de furnizare, care are ca obiect prestarea unuia sau mai multor servicii.
Atat activitatile legate executia de lucrari sau constructii, cat si serviciile sunt enumerate in anexele la O.U.G. nr. 34/2006.
Partile contractului de achizitie publica
Partile contractului de achizitie publica sunt operatorii economici, pe de o parte si autoritatile contractante, pe de alta parte.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.