Intalnire cu Metano

1x punct

categorie: Fizica

nota: 7.79

nivel: Gimnaziu

Partea cea mai frumoasă a călătoriei a fost drumul gazului natural. METANO m-a transformat ca pe „Alice în Țara Minunilor” și am pornit împreună chiar din adâncul întunecat al Pământului, dintre niște roci, apoi am călătorit prin niște sonde mari care arătau ca niște balauri care tot băgau capul în străfundurile Pământului, până am ajuns în niște rafinării, unde am văzut cum gazul natu[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Intalnire cu Metano

Partea cea mai frumoasă a călătoriei a fost drumul gazului natural. METANO m-a transformat ca pe „Alice în Țara Minunilor” și am pornit împreună chiar din adâncul întunecat al Pământului, dintre niște roci, apoi am călătorit prin niște sonde mari care arătau ca niște balauri care tot băgau capul în străfundurile Pământului, până am ajuns în niște rafinării, unde am văzut cum gazul natural este supus unor modificări.

De-aici am continuat călătoria prin niște țevi până am ajuns prin subteran, în rețeaua orașului, apoi printr-un labirint la blocul în care locuiesc și am ajuns chiar la mine în apartament, când mama tocmai aprindea aragazul ca să facă o prăjitură, ... și așa m-am trezit din vis și mi-a părut rău că nu am putut s-o servesc pe METANO cu o prăjitură făcută cu ajutorul „fraților” ei.

Pe durata călătoriei, METANO mi-a povestit multe lucruri legate de poluarea mediului înonjurător și mi-a promis că mă va mai vizita în visele mele pentru a-mi mai desluși din tainele lucrurilor care ne înonjoară. De-abia aștept viitoarele întâlniri cu METANO și cu alți prieteni de-ai săi.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Fizica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.