Instructiuni detaliate pas cu pas privind inscrierea in GDI

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.84

nivel: Facultate

Va aparea o pagina ce va contine un formular asemanator cu cel din imaginea de mai sus.
Completati spatiul liber dintre "www." si ".ws" cu numele pe care vreti sa-l dati domeniului dvs. Daca acest nume nu este disponibil, puteti alege o varianta oferita de ei sau sa incercati sa schimbati putin denumirea. In mod normal, multe nume de domeniu in limba romana care nu mai sunt disponibile cu e[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Instructiuni detaliate pas cu pas privind inscrierea in GDI

Va aparea o pagina ce va contine un formular asemanator cu cel din imaginea de mai sus.
Completati spatiul liber dintre "www." si ".ws" cu numele pe care vreti sa-l dati domeniului dvs. Daca acest nume nu este disponibil, puteti alege o varianta oferita de ei sau sa incercati sa schimbati putin denumirea. In mod normal, multe nume de domeniu in limba romana care nu mai sunt disponibile cu extensia .ro sau .com aici sunt valabile. Dupa ce ati gasit numele de domeniu dorit si disponibil, click pe "ADD DOMAIN".

--Acum aveti posibilitatea de a va inregistra domeniul web si cu o alta extensie decat cea obisnuita .ws. Aceasta inseamna ca va veti putea inregistra un domeniu si cu o extensie de tipul: .com, .net, .org, si .biz - asta ca sa numim cateva.--
Dupa ce v-ati inregistrat domeniul, va aparea un formular ca cel de mai jos. - La Credit Card Number trebuie sa treceti numarul de 16 cifre de pe fata cardului; - La Cardholder Name numele dvs exact asa cum este trecut pe card; - La Security Number cele 3 cifre de pe spatele cardului (daca sunt 4, atunci doar ultimele 3 trebuiesc trecute).
- Deasemenea, sa nu uitati sa completati la Expiration Date: luna si anul cand va expira cardul.

Aceste date sunt necesare pentru a va activa contul, dar plata se va face numai dupa expirarea celor 7 zile. Odata activat contul, beneficiati de tot ceea ce GDI are de oferit ca si cum ati fi platit. Va puteti construi propriul site, va puteti folosi casutele de email, dar cel mai important este ca puteti incepe afacerea! Si timp de 7 zile puteti testa aceasta afacere, fara sa platiti nici un cent!
Daca va hotarati in aceasta perioada ca nu vreti sa mai continuati, intrati in contul dvs si il anulati.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.