Institutul de sociologie al Academiei Romane

5x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.89

nivel: Liceu

Domnul X merita sa fie promovat deoarece s-a dovedit un executant foarte eficient, indeplinind orice sarcina la timp, exact asa cum i s-a cerut. Isi concentreaza intreaga energie in vederea indeplinirii exemplare a acelei sarcini care i-a fost repartizata.
SOLUTIA 2 Domnul Y isi justifica promovarea prin felul in care contribuie cu sugestii la rezolvarea problemelor legae de domeniul care i[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Institutul de sociologie al Academiei Romane

Domnul X merita sa fie promovat deoarece s-a dovedit un executant foarte eficient, indeplinind orice sarcina la timp, exact asa cum i s-a cerut. Isi concentreaza intreaga energie in vederea indeplinirii exemplare a acelei sarcini care i-a fost repartizata.
SOLUTIA 2 Domnul Y isi justifica promovarea prin felul in care contribuie cu sugestii la rezolvarea problemelor legae de domeniul care intra in sfera sa de preocupari. Adesea aceste sugestii s-au dovedit valoroase. A demonstrat ca poate intrevedea urmatoarea etapa a executarii unei actiuni.
SOLUTIA 3

Domnul Z merita sa fie promovat, deoarece este tipul de om care contribuie la formarea spiritului de echipa, la asigurarea unui climat favorabil in colectivul in care munceste. Este un executant capabil, gata oricand sa colaboreze cu colegii sai de munca, cu care se impaca foarte bine. Raspundeti de activitatea unei unitati economice. Fiecare compartiment functioneaza satisfacator, in limitele indicatorilor de eficienta conducatorul unuia dintre compartimente va propune o restructurare a organismului pe care il conduce, argumentand ca o reorganizare rationala ar mari eficienta activitatii compartimentului.

Analizind propunerea, constatati ca noua organizare ar comporta o largire a autonomiei lucratorilor in ceea ce priveste programare sarcinilor ce le au de realizat, relaxind, intr-o anumita masura unele centre ale indeplinirii sarcinilor lor. Sinteti convins ca propunerea este bine gandita si bine formulata, dar ca succesul aplicarii ei nu este asigurat inca prin rezultate palpabile. Cum procedati in acest caz ?

SOLUTIA 1
Analizati in detaliu propunerea si o discutati cu autorul ei. Laudindu-i initiativa, preocuparea si contributia la bunul mers al compartimentului, ii explicati ca, deoarece succesul aplicarii noii organizari nu este cert, propunerea trebuie sa treaca printr-o etapa de testare. In timpul experimentului este de asteptat o imbunatatire a solutiilor propuse, tinind cont de rezultatele obtinute. Il asigurati de tot sprijinul dumneavoastra si ii cereti sa va informeze peramanent asupra rezultatelor experimentarii. Va oferiti ajutorul ori de cite ori este nevoie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.