Institutul de asigurari pentru securitatea pe sosea

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.84

nivel: Facultate

Toate fluidele motorului si ale transmisiei sunt scoase din vehicul inainte de test.Benzina este scoasa din rezervor si din circuitul de alimentare si inlocuita cu solvent STODDARD pana la 90-95% din capacitatea totala cu 48h inainte de test.Motorul este pornit pentru o perioada scurta de timp pentru ca solventul sa ocupe intreg circuitul de alimentare.Electrolitul este drenat din baterie.Freonul [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Institutul de asigurari pentru securitatea pe sosea

Toate fluidele motorului si ale transmisiei sunt scoase din vehicul inainte de test.Benzina este scoasa din rezervor si din circuitul de alimentare si inlocuita cu solvent STODDARD pana la 90-95% din capacitatea totala cu 48h inainte de test.Motorul este pornit pentru o perioada scurta de timp pentru ca solventul sa ocupe intreg circuitul de alimentare.Electrolitul este drenat din baterie.Freonul din sistemul de racire este recuperat in conformitate cu reglementarile de mediu in vigoare.

Partea din fata a vehiculului este cuplata la sistemul de propulsie prin lanturi prinse de niste carlige de otel care sunt sudate pe partea dreapta si stanga a suspensiilor frontale.Partea din spate a vehiculului este deasemenea cuplata la sistemul de propulsie printr-o chinga de nylon si un ansamblu de benzi cu clichet(opritor).Vvehiculul este decuplat de la sistemul de propulsie cu 25cm inainte de impactul cu bariera.Sistemele de cuplare fata si spate cantaresc 10Kg.
Suportul de aluminiu pentru instrumente care sustine echipamentul pentru testare este instalat in portbagajul vehiculului si fixat prin patru bolturi(nituri) de podeaua portbagajului.

Mocheta este indepartata pentru a permite accesul la podea.Daca este necesar se indeparteaza si roata de rezerva,crickul si alte accesorii pentru instalarea suportului.Apoi se instaleaza echipamentul de testare in acst suport.Sistemul de franare de urgenta al vehiculului
Cand este activat ,acest sistem creaza presiune a azotului asupra lichidului de frana din conductele care conecteaza franele cupompa de frana,pentru a activa frana pe toate cele patru roti.Lichidul de frana care ramane in pompa de frana este indepartat.Furtunele flexibile conecteaza sistemul de franare de urgenta la conductele de franare in compartimentul motorului.

Sistemul de franare al vehiculului cantareste 10,6Kg.
Bateria de 12V si Sistemul de monitorizare
Acest sistem furnizeaza energia electrica pentru vehicul ,pentru sistemul de franare de urgenta,ptr. diferite sisteme de prelucrare a datelor,ptr.sistemul de culegere a datelor si ptr. emitatorul wireless(fara fir).sistemul cantareste 36kg.Emitatorul wireless ptr. comunicatii este montat in afara vehiculului si cantareste 1,5Kg.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.