Informare - Ministerul Sanatatii

1x punct

categorie: Economie

nota: 9.80

nivel: Facultate

Unul dintre simptomele cele mai des intilnite este acela ca subiectii prezinta dificultatati in citirea textelor (subiectii acuza senzatia de tremuratura a scrisului, sau, in cazuri extreme, o forma de halucinatie prin aparitia unor puncte colorate in jurul textului). Exista si cazuri c in care se acuza neuniformitati in privinta marimii textului, sau chiar existenta unor a simboluri e ciudate[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Informare - Ministerul Sanatatii

Unul dintre simptomele cele mai des intilnite este acela ca subiectii prezinta dificultatati in citirea textelor (subiectii acuza senzatia de tremuratura a scrisului, sau, in cazuri extreme, o forma de halucinatie prin aparitia unor puncte colorate in jurul textului). Exista si cazuri c in care se acuza neuniformitati in privinta marimii textului, sau chiar existenta unor a simboluri e ciudate.

Daca intilniti persoane care prezinta aceste simptome, luati legatura cu Serviciul Special de Prevenire a Raspindirii Gripei Aviare, sunind la numarul de telefon 900.900.900. (tel mov)Nu se cunoaste deocamdata a un tratament eficient pentru aceste probleme, dar cercetarile sint in curs si se spera sa se faca progrese in lunile urmatoare.

Contam pe spiritul dvs. civic in detectarea si raportarea persoanelor infectate in vederea izolarii lor si tratarea lor temporara cu cianura.
Nota. Un studiu civil, neconfirmat inca, a descoperit ca un tratament de abuz de sex (5...8 ori pe zi) cu cel putin 4 parteneri pare d sa atenueze din efectele mentionate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.