Infiintarea unei gradinite particulare

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Facultate

Prezentul plan de afaceri se refera la infiintarea unei unitati particulare de invatamant prescolar, care va functiona in Bucuresti, pornind de la necesitatea micsorarii decalajului actual intre numarul copiilor de varsta prescolara si capacitatea totala a gradinitelor de stat si particulare din capitala.Segmentul de piata vizat este reprezentat de familii tinere cu venituri din grupa medie - supe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Infiintarea unei gradinite particulare

Prezentul plan de afaceri se refera la infiintarea unei unitati particulare de invatamant prescolar, care va functiona in Bucuresti, pornind de la necesitatea micsorarii decalajului actual intre numarul copiilor de varsta prescolara si capacitatea totala a gradinitelor de stat si particulare din capitala.Segmentul de piata vizat este reprezentat de familii tinere cu venituri din grupa medie - superioara, provenind dintr-un mediu social care solicita, apreciaza si favorizeaza un nivel educational si de ingrijire inalt si pentru care formarea copiilor este un proces continuu.

Autorul planului de afaceri, Dima Ana-Maria, va fi totodata si unicul actionar al companiei care va fi infiintata in acest scop sub forma unei societati cu raspundere limitata. Gradinita KIDS va demara activitatea didactica in luna octombrie 2013 prin acordarea de servicii de educatie, in primul an, la nivelul grupei mici, pentru 30 de copii cu varste cuprinse intre 3 ani si 4/5 ani, organizati in 2 grupe a cate 15 copii.

Incepind cu anul scolar 2013-2014 activitatea gradinitei se va extinde: copiii scolarizati in primul an vor intra in grupa mijlocie si vor fi introduse doua noi grupe mici de prescolari insumind alti 30 de copii. Continuind in acelasi ritm activitatea didactica, in anul scolar 2014-2015 gradinita va ajunge sa scolarizeze copii la toate cele trei grupe de varsta prevazute in legea invatamantului.

In vederea diminuarii nivelului investitiei initiale, precum si datorita urgentei demararii proiectului din punct de vedere al lipsei locurilor in unitatile de invatamant existente, in primii doi ani gradinita va functiona intr-un spatiu inchiriat. Ulterior, avem in vedere analizarea posibilitatii construirii unui imobil propriu care sa corespunda tuturor exigentelor din punct de vedere functional si calitativ pentru un numar de circa 90-100 prescolari.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.