Industria alimentara

3x puncte

categorie: Chimie

nota: 9.91

nivel: Facultate

Corpul extractorului, o constructie sudata de forma paralelipipedica cu lungimea de 19,5 m., latimea partii inferioare de 3 m. si partii superioare de 2,4 m., inaltimea de 4,3 m. Grosimea peretilor laterali este de 8 mm. Si la fund si acoperis de 5 mm. Rigidizarea corpului se face longitudinal cu un profil 22O16O6 si transversal, in trei locuri cu profil U 200O75O8. Ansamblul este prevazut cu 10 s[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Industria alimentara

Corpul extractorului, o constructie sudata de forma paralelipipedica cu lungimea de 19,5 m., latimea partii inferioare de 3 m. si partii superioare de 2,4 m., inaltimea de 4,3 m. Grosimea peretilor laterali este de 8 mm. Si la fund si acoperis de 5 mm. Rigidizarea corpului se face longitudinal cu un profil 22O16O6 si transversal, in trei locuri cu profil U 200O75O8. Ansamblul este prevazut cu 10 suporti laterali, cate cinci de fiecare parte repartizati astfel : cate doi la fiecare extremitate si trei in dreptul centurii de intarire transversala.

O pereche de suporti laterali sunt ficsi, iar ceilalti sunt mobili. In zonele de intrare a materialului si de evacuare a srotului este prevazuta cate o gura de vizitare rectangulara cu capac din aluminiu. Corpul este prevazut cu ferestre de observatie ce permit controlul functionarii, repartitiei si stropirii materialului in interiorul extractorului. Ferestrele de observatie sunt dotate cu stergatoare de geam, ameliorand astfel vizibilitatea. Au, de asemenea lampi protejate antiexploziv.

2. 3. 2. Banda transportoare, cu viteza reglabila care vehiculeaza materialul de extras in lungul extractorului, parcurgand toate treptele de extractie. Este construita din 64 de cadre articulare, fixate lateral pe un lant cu eclise si role, cu pasul de 600 m. Care ruleaza pe patru sine, cate doua pentru fiecare ramura (superioara si inferioara) . Cadrele sunt acoperite cu doua table perforate : cea inferioara cu ochiuri mari constituind suport pentru tabla superioara cu perforatii mici, permitand trecerea miscelei si retinerea srotului. Intre cadre se afla garnituri (nud-feder) pentru a evita trecerea srotului prin rosturile dintre cadre.

Lantul cu eclise este rulat la capete peste cate doua roti de lant. Rotile de lant din zona evacuarii srotului sunt roti de actionare.
. 3. 3. Sistemul de spalari multiple in noua trepte formate din noua randuri de duze de stropire, montate deasupra benzii. Intre cele doua ramuri (superioara si inferioara) a benzii se afla noua tremii de colectare a miscelei care la partea inferioara au cate un racord de evacuare a miscelei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Chimie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.